söndag 13 september 2015

Ironman Kona Hawaii känslor


För snart en månad sedan hände detta... Ironman Kalmar var min huvudtävling 2015 men inte hade jag någon tanke på att det skulle gå så bra som det gjorde. Att jag kom 3a i min age group och fick på prisceremonin gå upp på scenen och hämta pris, det var mäktigt! Jag kände mig så himla glad!

Än mindre trodde jag att en slot till  Hawaii var en omöjlighet men hey anything is possible och fasen det är DET verkligen.

Jag åkte till prisceremonin och tänkte att jag skulle hämta hem mitt tredje pris bara det kändes så häftigt. Jag visste att det fanns 2 slots till Kona Hawaii i min age group men var bombsäker på att 1an och 2an skulle tacka ja så jag hade inte ens funderat på tanken vad jag skulle säga om de skulle tacka nej.

När Paul Kaye börjar att ropa upp 1ans namn och jag hör att hon tackar nej så bultar mitt hjärta nästan på max. Jag blir svettig och det börjar att krypa i kroppen, jag skakar. Men herregud tänker jag hon tackar nej vilket innebär att frågan kommer att komma till mig. Jag blir sjukligt nervös, fattar inte vad som händer.

Jag hann inte tänka många sekunder innan Paul Kaye ropar upp mitt namn och det är som en dröm jag är inne i en dimma. Alltså Han ropar mitt namn, han frågar om jag vill till Hawaii. Det går absolut inte att säga nej till, tänker på ledighet, hur jag ska ha råd, men det måste gå att lösa, jag bara måste dit, detta kan vara min enda chans i livet. Jag går upp på scenen med skakiga ben och det är nervöst att stå inför sååå många människor. Jösses!! 

Jag sa JA!!!!! Aloha Hawaii här kommer jag! Dream comes true!! 

Jag och min fina sambo flyger lördagen den 3e oktober. Tävlingen är lördagen efter så jag har några dagar på mig att klimatisera mig. Det kommer vara varmt och jag hoppas att jag kommer vänja mig vid värmen lite i alla fall.


Mina tankar om själva loppet på Kona kommer jag berätta om i nästa inlägg! 
7 kommentarer:

 1. Det är som en saga Lina! Så är det verkligen: dreams comeb true och i synnerhet för dem som verkligen förtjänar det.

  SvaraRadera
 2. 1:an tackade nog nej för att det är för svårt att simma i fem meter höga vågor med hajar i vattnet och cykeldäcken smälter som Lätta i stekpannan, på asfalten menar jag ;-)

  SvaraRadera
 3. Fasiken vilken rolig läsning :)
  Och jag tänkte att man (jag) borde ju ha förstått att ditt mål var Hawaii, så som du hade tränat, men så var det alltså inte. Wow, vilket beslut att ta där. Jag är så glad för din skull, du är bra grym!

  SvaraRadera
 4. Så himla kul!
  Vi flyger till Kalifornien den 5'e så då är vi borta nästan samtidigt då..:)

  SvaraRadera
 5. Så makalöst häftigt och otroligt inspirerande!
  Grattis till en fin och välförtjänt prestation!

  SvaraRadera
 6. wow ja det är verkligen häftigt Lina! Du är ju så väl värd framgången. <3

  SvaraRadera
 7. Helt fantastiskt att läsa din blogg, så otroligt inspirerande och det kommer gå lysande på Kona! Alla LYCKA TILL 👏🏽👍🏽💪🏽

  SvaraRadera