lördag 10 oktober 2015

Bike check-in new trisuitNu är det bara några timmar kvar till start och det börjar kännas i magen, det där pirrigt! 

Allt känns fortfarande overkligt! Känns som att jag går omkring i en dröm här. Men jag lever just i drömmen, jag är i Kona och snart ska jag ställa upp i VM i triathlon. 

Drömmar blir verklighet!  

Jag har köpt mig en ny lite mer svalkande trisuit.  Jag tokgillar den! Så himla fin! Den kommer att bäras på race day. Tror att jag kommer koka sönder annars i min svarta. 


Redo för bike-check in. 

Det var mycket folk men ändå gick det väldigt smidigt. Det är hela 5000 volontärer som är här och hjälper till. Alla är verkligen så himla grymma. Allt är så bra uppstyrt! 

När jag kom till bike-check in så möttes jag av en trevlig kvinna som guidade mig runt i området och såg till att allt kom på sin rätta plats. Hur jag skulle ta mig från simningen till omklädningsrummet och så vidare.. Toppen!!! Det gick väldigt smidigt! 


Min älskade Pink one är redo!! 


Laddade med en stor pestokyckling pasta!  

Nu är det vila som gäller och snart går startskottet för den häftigaste resan.  

Ironman Kona worldchampionship :)) 

Tack för allt support och hejarrop! 
Guld värt!!! 

4 kommentarer:

 1. Lycka till! Vet inte hur många gånger jag sagt det nu :-) Kommer att följa tävlingen i kväll och har engagerat Hasse i det också. :-)

  SvaraRadera
 2. YOU ARE AN IRONMAN! Grattis Lina till en fantastisk prestation! Du passerade mållinjen för mindre än en minut sedan.

  Sam

  SvaraRadera
 3. Supergrattis Lina! Nu när jag skriver detta har du just avslutat ditt VM i IronMan. Jag hade inte hittat din länk (lite klantigt av mig) så jag följde dig via resultatet på IronMan Konas hemsida. Jag vaknade flera gånger på natten och var uppe och kollade hur du låg till. På morgonen stod det att du var vid passering 40,7 km men fortfarande på gång. Länge stod det resultatet medan jag såg på livekameran massor av folk komma in med tider långt efter din. Efter ett tag blev jag rejält nervös men till slut gick jag in på en annan länk med resultaten och där fanns du med, vilken lättnad!!! Du har verkligen fullföljt ditt lopp helt enligt plan och gjort det jättebra. Och bäst av allt, du har upplevt din stora dröm, UNDRBART!

  SvaraRadera
 4. Vilken spänning du bjöd på inatt! Det stod 40,7km länge på skärmen innan vi fick veta att du var imål. Jag kom att tänka första gången jag hörde talas om Ironman det var i TVserien Magnum på 80 talet, i ett avsnitt tävlar Magnum (Tom Sellek) i en Ironmantävling mycket spännande vill jag minnas. Har sedan dess beundrat alla som vågat ställa upp på denna tävling.
  Grattis till ditt Ironman, ska bli kul att läsa om ditt lopp på din blogg.

  /Bengt-Erik

  SvaraRadera