onsdag 25 november 2015

Ultraljudet Ironbebisen gör entré


I måndags var det äntligen dags för ultraljud.  jag var verkligen supernervös innan, skulle det ligga någon baby där?
 
Barnmorskan ropar upp mitt namn och nu är det dags. Får lägga mig på en säng och framför mig har jag en skärmbild. Nu kommer det bli lite kallt om magen här då jag kommer smörja in dig med gelén, jag kände knappt att det var kallt, var så varm och stissig. 
 
Hon tar fram en liten apparat och börjar dra den på min mage och direkt ser vi att det ligger en bebis där. Jag blir helt stumm och bara tittar på skärmen.. Mina ögon får se det häftigaste och finaste jag sett. Ett fint litet liv ligger därinne och verkligen lever rövare, sprattlar och smackar med munnen. Jag ler och fylls med kärlek!
 
Barnmorskan förklarar del för del och det är så häftigt allt. Obeskrivlig känsla. Att få se hjärtat slå. Alla delarna som man kan se så klart. Wow! Hon mäter och allt ser bra ut. Dock är vi inte så långt gångna som vi trodde, vecka 20 drogs ner till vecka 18 och i och med det så måste vi göra ett nytt ultraljud för att se så hjärtat utvecklas som det ska i vecka 20. Så om 2 veckor är det dags igen för en extra koll då får vi uppleva det magiska igen. Vi längtar!
 
 
Ironbebisen är det bästa som hänt oss!
Vilken kärlek! 30/4 är det nya datumet för dig att göra entré :)
 
 
 
Första pyjamasen är inköpt :)
Oj oj oj så mycket fint det finns!
 

10 kommentarer:

 1. Å vilken härlig känsla! Även om det är 15 snart 16 år sedan jag var där så minns jag fortfarande ultraljudet och har kvar den första bilden på min dotter. Där blev det ju på riktigt!
  Så söt pyjamas! Barnkläder är farligt det, går ju att köpa på sig hur mycket som helst :-)

  SvaraRadera
 2. Grattis vad roligt!!
  Jag läste att du är instruktör i spinning. Har du något inlägg om det? Det skulle vara roligt att gå på ett pass där instruktören är en "riktig" cyklist. Undrar om du lägger upp ditt pass på annat vis? Jag är intresserad av att bli spinninginstruktör.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Linda :) jag har nog inte något direkt inlägg om det tyvärr. Kul att du funderar på att bli spinninginstruktör, jag älskar det jobbet :) jag brukar för det mesta köra intervallpass. Just nu kör vi ett pass där vi börjar med en backe på 8 min och därefter kör 4x90 sek intervaller hårt, 90 sek vila mellan varje, 4x1 min hårt 1 min vila mellan, 4x30 sek hårt 30 sek vila. 8x20 sek vila 10 mellan. :)

   Radera
 3. Så coolt att tjuvkika lite på skapelsen där inne! Inga cyklar och badmössor på pyjamasen? Fast förstås, ugglor är faktiskt finare :)

  SvaraRadera
 4. Härligt!! <3

  Kommer ihåg känslan!
  Det märkliga är att man var minst lika fascinerad andra och tredje gången. Som om man liksom inte fattar det, trots att man varit med om det förut... :-)

  Kram M

  SvaraRadera
  Svar
  1. jag fattar det inte ännu vad vi va med om, galet. Nästa torsdag är det dags igen, kanske förstår mera då :)

   Radera
 5. Bra datum! 30/4 föddes min son Sander ju 😊

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad kul :) Kan ju hända det blir samma födelsedag då :)

   Radera
 6. Det är så himla fantastisk. Bäbisen är ju redan alldeles underbar. Supergrattis och all lycka till er <333

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns fortfarande rätt overkligt att ett litet liv växer i magen :) Tusen tack :))) <3

   Radera