tisdag 9 december 2008

Det står cykling på schematNu vill jag göra som på denna bild.
Ta min Trek och fara ut på vägarna
Tänk vår/sommar oj vad det ska cyklas

mina mål för vår/sommar

+Få mer erfarenhet av vad gäller cykling


+Förbättra mig

+Slå min tid i gästrikeloppet

+Göra allt vad jag kan för att prestera bra i alla lopp jag kör!


+Vara en svamp och suga in all kunskap jag bara kan!Jag måste slå ett slag för cykelklubben!

Alla medlemmar där är så otroligt hjälpsamma med allt vad gäller cykling
Jag fick en lista på hur man byter däck häromdagen
man tackar för den
steg för steg stod det hur jag skulle göra och vad jag skulle tänka på!

och idag blev jag nämnd i en blogg på cykelklubben av en herre snart fyllda 67 år.
Tyckte hans kommentar om mig var så himla gullig :-) helt oväntat blev så glad!

såhär skrev han:

jag beundrar Lina i Gävle, men hon har ju sett ljuset, liksom de flesta andra i Cykelklubben. Cykling är hennes och min passion, men vi har för närvarande olika mål, liksom de flesta i Cykelklubben. Hon är dessutom motiverad att bli något bra. Det är lite svårt att motivera sig för tider, när man fyller 67 nästa gång.
nu ska jag snart iväg till cykellycka!

1,5 timmes lycka idag!

Kärlek till cykling!

6 kommentarer:

 1. Kul att du satt upp mål inför säsongen! Tror det kommer gå superbra för dig!
  Mina träningsveckor brukar landa runt 10-15h med ganska blandad träning just nu

  Tentaperioderna är inte de roligaste - men man kan ju iaf träna när man vill ;)

  Trampa på ;)

  SvaraRadera
 2. Låter jobbigt med föreläsningar samtidigt - denna veckan har vi övningar och repetition och nästa vecka enbart tentor. Ska verkligen bli skönt med ett långt jullov!

  Har lovat Alexandra Engen att jag skulle cykla ifrån henne i år och mitt mål är att vinna sverigecuper mm på MTB, på landsväg samma sak även om det blir mer lagarbete ;)

  Träningsmässigt ska jag upp mot 600 timmar under hela året. Just nu blir det ganska blandat - styrka(helkropp med tunga basövningar), löpning, spinning och mtb+vintercykel ute.

  Försök inte öka träningen för mkt på en gång - det är bättre att ta det stegvis. En ökning med 10% i tid per år brukar vara lagom om man redan tränar mycket.

  SvaraRadera
 3. Ja -sadeln och sadelstangen blev stulen utanfor mitt jobb, sa otroligt irriterande. Jag trodde att jag skulle kunna kopa en precis likadan som jag hade (visst var den vacker?) men det gick tyvarr inte, sa det fick bli en annan modell...men det gor inte sa mycket. Sa typiskt, jag har tva las till cykeln och en laskabel till sadeln...ryggsacken som jag har pa ryggen vager mycket mer en sjalva cykeln! Well well. :) Trampa pa du med! Kram

  SvaraRadera
 4. Nu har jag läst ikapp lite här efter några dagar med mindre surf :)

  Jag har ingen hjälp med att lägga upp träning eller nåt men läser allt jag kommer över. Finns ju otroligt mycket information på nätet. Skulle gärna ha sällskap av någon kompis men har iaf ett ex som tränar rätt mycket och kan lite om skidor. Jag får bolla lite frågor med honom men vi kan sällan träna ihop eftersom han är så mycket starkare.

  Låter ju kanon att du får hjälp av en klubb! :)

  SvaraRadera
 5. Skoj!

  Saknade dig på passet idag :)
  men jag tror du varit med nästan aaaaalla onsdagar hela hösten va?

  I morgon kör Mickan mitt pass så då blir det säkert ös.

  kram

  SvaraRadera
 6. Combat kan jag verkligen rekommendera. För några år sedan tränade jag riktig boxning och det är riktigt bra träning, styrka och kondition i ett :) Dessutom är det inte så svår koreografi, för jag har inte världens bästa koordination ;)

  Jag kör mest spinning och combat. Har varit på några yoga-pass på sistone och försöker få till ett pass löpning eller löpband i veckan. Det är min svaga punkt. Borde även fokusera mer på styrketräning - så ikväll (tadah!) ska jag gå på Body Pump har jag tänkt.

  Pastan jag åt igår köpte jag på restaurang men det var en tomatsås i grunden med zucchini, aubergin, champinoner, svarta oliver och cocktailtomater i :) Mycket gott!

  SvaraRadera