söndag 8 juni 2014

18 km löp + video magövning


På schemat idag stod det löpning distans 18 km. En frukost i magen och lite väntan på att den skulle smälta sen bar det iväg. Klarblå himmel och varmt i luften. En runda med blandad kompott. Lite grus, asfalt, bokskog, vatten, strandpromenad, en blandning av det bästa. Solen tindrade fint i vattnet och det blåste skönt på kroppen vid kusten.

Löpningen kändes bra. Bra flyt i benen trots 5 timmar i cykelsadeln igår så kändes de pigga. Ett skönt och behagligt tempo. Efter löpningen blev det lite utfallssteg, tåhäv, magstyrka, rullade med foamroller och körde en lång stretch. Visar en film på en magövning jag körde längst ner, styrka och balans! :)

Nu laddar jag för en ny vecka! :)


7 kommentarer:

 1. som sagt, din kroppskontroll och styrka är så imponerande!

  SvaraRadera
 2. 18 härliga km.
  Är lite sugen på att testa marsthon nästa år. Börja träningen i tid och göra så mycket jag kan rätt, funderade då på skor, hur ofta byter du eller varierar du mellan några par?
  Kram

  SvaraRadera
 3. Låter som ett härligt löppass, så fint med skog och växtligheten nu på sommaren. Vilken cool magövning med boll! Ser sjukt svår ut, man kanske får tjuvträna hemma innan man vågar testa den på gymmet, haha.

  SvaraRadera
 4. Grym övning, den har jag inte testat! Dags att leta rätt på bollen! Tack för tips :)

  SvaraRadera
 5. Aldrig helt fel med lite magstyrka, kan behövas kan tänka, eller hur skulle du annars klara tombolan i Kalmar? ;-)

  SvaraRadera
 6. Då hoppas jag vi ses i Götet =)
  Härligt Lina, låter helt underbart! Vilken goe magövning, du är stark <3 kramar

  SvaraRadera
 7. Den där magövningen, ser inte lite klurig ut! (:

  SvaraRadera