torsdag 6 november 2014

TRX-övningar


Jag älskar att använda mig av trx:en som redskap. Utmana att förflytta kroppen så övningen blir tuffare, kan handla om små små steg för att göra skillnad. Varje torsdag morgon kör jag ett trx pass på 45 min. Jobbiga styrkeövningar blandat med några pulsövningar gör min morgonstart guld värd.

Här nedan två olika sätt att göra armhävningar med trx och en med trx + bosu. Jag gillar variation och utmanande styrkeövningar, det är så kul! 

Efter trx-passet kör jag löpning, lugnt och fint tempo. Idag längs med strandpromenaden där iskalla vindar nådde kroppen. Kylan har verkligen kommit nu! Friskt och härligt men mössan på huvudet hade jag behövt. Jag känner av höften när jag stannar av, masserar med hjälp av foamroller och det mjuknar upp lite, känns bättre. Men jag kommer att hoppa 6 timmars löpning i helgen.. så himla tråkigt men som jag skrev förut, jag vill ha en stark kropp och inte vara osmart nu och nöta på höften i så lång tid. 

Men jag har ändå planer att fara till Borås, där väntar lite andra äventyr som jag ser fram emot! :) 


2 kommentarer:

  1. Så klart tråkigt men det låter som ett klokt beslut. Ha en trevlig helg i Borås!

    SvaraRadera
  2. TRX ser väldigt TRiXigt ut ;-) Intressant att du gillar variation, det är inte jag lika förtjust i - roligast är fokuserad monoton träning på asfalt! Jag kommer inte att fortsätta kommentera andra bloggar mer, men tycker att denna i flera avseenden är den bästa jag har följt 2011-14. Med det önskar jag dig lycka till med din fortsatta träning och inte minst på kommande VM!

    SvaraRadera