torsdag 18 juni 2015

Taskiga skulderblad


Jag har under ett tag känt av att triggerpunkterna som sitter precis vid skulderbladet blivit mer och mer arga på mig. Gjort ont när jag försökt massera med rollern och när Jani har tryckt på ryggen har jag bara velat skrika och det gjort så ont. Som att jag har tennisbollar i ryggen som famlar runt där och gör ont precis vid och just under skulderbladet.

Dags att göra någonting åt detta kände jag, ibland tar det bara lite för lång tid innan man kommer till skott. ...

Vi har grymma sjukgymnaster i huset där jag jobbar så bokade en tid med Emma på Sport&Health. Hennes första behandling gjorde jag i tisdags och så ont det gjorde, men fick bita ihop och bara genomlida det hela. Behandlingen idag gjorde ännu ondare, alltså detta med nålar, jag har sådan skräck. Tur att jag inte ser dem när jag ligger där.

Känns som att Emma hittade exakt rätt på punkterna hon satte nålarna och att verkan gjorde riktigt bra för mina skulderblad, som kanske blivit lite överbelastade nu när jag simmat rätt mycket på senaste tiden.

På bilden syns det tydligt att kroppen reagerar på den sidan som gör mest ont, där är det som rödast. Jag hoppas nu att detta hjälper mina muskelknutar att komma loss.

VM är bara runt hörnet och jag vill helst bli bra tills dess! 2 behandlingar nästa vecka igen...bävar!


1 kommentar:

  1. Oh, ajaj! Men bra att du tar tag i det!
    Kram M

    SvaraRadera