onsdag 22 juli 2015

180 km cykel


Under en Ironman simmar man 3.8 km cyklar 180 km och springer 42 km. I söndags cyklade jag och Jani 180 km och det kändes så himla kul där på vägen allt klaffade. Sommaren längsta pass och det bar på småvägar, upp för många många backar men det var till fördel för mig, jag älskar ju backar.

Uppför backarna tänker jag starka ben, vilja, tryck på tryck på och det är en grym känsla när benen samarbetar och backarna uppför går som smort.

Energin fick jag genom Umarasports och det är sportdrycken jag kommer att köra med på Ironman. Bra att testa och magen höll sig i trim. Energin på topp i både kropp och knopp.

Härligt med sin själsfrände som sällskap. Det är så roligt att vi kan träna tillsammans. Jani får mig att utmana och tro mera på mig själv.

Och vad hände?? Jag cyklade mitt allra bästa jag. Snittade 30,5 km/h. Jag har aldrig cyklat 180 km så bra som jag gjorde, jag har aldrig kommit under 6 timmar men det gjorde jag i söndags. Cykelbenen har växt sig starkare. Jag log resten av dagen. Cykellycka!! 


Jag hoppas att jag kommer cykla under 6 timmar på Ironman också...det är drömmen! :) 1 kommentar:

  1. Du får oss vanliga, dödligas långpass att framstå som lite....eh....kortare? ;-)
    Kram M

    SvaraRadera