tisdag 28 juli 2015

CYKELKURBITS - Snyggaste cykeldressen


För ett tag sedan fick jag ett mail från Sofie Lantto och en förfrågan om jag skulle vilja ha ett av de begränsade ( endast 10 exklusiva exemplaren ) av Cykelkurbits kollektionen som hon designat själv. 

Jag fick kolla på bilder hur cykeldressen såg ut och jag föll pladask redan då. Sofie skriver själv att designen har ett kurbitsmönster med ett stänk av cykling och Lappland och om du tittar noga så kommer du hitta allt från cykelhjul och sadlar till renar och hjortron i mönstret.

Jag kände mig så himla ärad att få förfrågan och vara en av de utvalda att få trampa runt i dessa snygga kläder. Jag tackade självklart JA och det var med ett stort leende på läpparna.

Dressen är svart/vit med tillhörande armvärmare och keps antingen i rosa, svart, rött eller blått och jag fick den rosa versionen, pinklove! 

För några dagar sedan kom det som jag väntat med spänning på. Paketet med cykeldressen!!! Det pirrade i magen när jag öppnade, och där i låg cykelbyxa, cykeltröja, armvärmare, keps, vattenflaska från CRAFT och en handskrivet fint brev från Sofie.

Vilken CYKEL-LYCKA!
Det är lätt det snyggaste cykel-kitet jag äger. 
Alltså kolla mönstret på ryggen, kärlek! 
Cyklade i dressen igår, regn, blåst och kyla mötte min kropp men jag kände mig ursnygg! 

Love!!!! Stort TACK Sofie! 

Jag hoppas att CRAFT väljer att lägga till detta cykelkit till sin kollektion så alla kan trampa runt med sjukt snygga kläder och fortsätt designa kläder Sofie, du är grym! 


1 kommentar: