tisdag 7 januari 2014

Backintervaller i mörker och motvind


Igår jobbade jag hela dagen men jag hann cykla ner till simhallen och köra ett pass i bassängen innan de stängde igen. Skönt och hoppa i och låta vattnet omfamna kroppen. Mot slutet var det nästan helt öde och det var ljuvligt att simma. Vattnet ligger sådär stilla och härligt.

Ikväll hoppade jag i löpskorna - backintervaller på schemat! Det var mörkt ute när jag sprang iväg så pannlampan fick visa vägen. Regnet och motvinden piskade mot kroppen. En sträcka kunde jag knappt se då regnet slog så mot ansiktet, men just där och då log jag, kände mig lite galen när jag sprang där. Mötte knappt en kotte på vägen.

Väl framme vid min backe tänkte jag att max 8 intervaller räcker idag. Men innerst inne så vet jag ju att jag klarar 10 och det blev även 10 jag gjorde. Ett mörker, inga lampor i backen utan pannlampan fick även här visa vägen. Efter de första fem hände något och jag fick mer energi och satsade och brände av backen snabbare och starkare. Känslan efteråt är så himla härlig! Känslan av att älska backintervaller! :)

Det blev även lite chins, dips och magträning när jag kom tillbaka till gymmet igen! En riktigt bra dag! :)5 kommentarer:

 1. Låter fantastiskt, är så grymt mörkrädd så jag vågar inte springa i mörker. Önskar att jag gjorde.

  SvaraRadera
 2. Jag fick också till lite kvällssim i dag ... i nästan tom bassäng. Underbart. Lyxigt. Triathlon är härligt!

  SvaraRadera
 3. Grymt jobbat som vanligt. :) Ikväll blir det simning för mig. 3000 m hade jag tänkt... :)

  SvaraRadera
 4. Jag hann lästa chips och dipp och hann reagera :-). Lät iof väldigt gott :-)
  /Helena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha nu när jag såg det snabbt såg jag också chips och dips :)

   Radera