tisdag 28 januari 2014

Kärlek som består!


Egentligen löpardag idag men kändes inte helt säkert att springa ute på de hala gatorna idag så det blev cykling inomhus istället. 1 h och 45 min fick jag bubbla. Idag som deltagare, bara min egna bubbla och försvinna in i. Genom backar varvat med korta och långa spurter tog vi oss fram nästan en full sal. Spinning är väldigt populärt hos oss, många pass blir fulla och stämningen är på topp bland deltagarna.

Härligt när det är mycket tryck i salen. Energin smittar av sig :) 

 Här är jag på min allra första racer, då jag blev förtrollad av cyklingen! :) 
Kärleken har bestått :)  Cykellycka!
9 kommentarer:

 1. sån söt bild på dig! känns kul att "man hängt med" i ett antal år nu på bloggen! ;)

  SvaraRadera
 2. Ja men visst är det kul med spinning, det är jätte populärt med spinning hos oss också.
  Superkul!

  SvaraRadera
 3. Härlig bild! Får mig att längta till det blir väder föra att cykla ute!!

  SvaraRadera
 4. Vad glad & söt du är på bilden! Längtar efter sommaren oxå, när när man ser så fint väder. Kul att ni är så många med så bra stämning på era spinningpass! Hoppas att du får en riktigt bra dag med massa kul träning! Kraaam

  SvaraRadera
 5. Härlig känsla!
  Vilken underbar bild på dig =)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Härlig bild!! / caroline

  SvaraRadera
 7. Alltid lika härligt med den där bubblan!

  PS. Jag läste först:
  "Spinning är väldigt populärt hos oss, många blir fulla och stämningen är på topp bland deltagarna."

  Inte konstigt att det är bra stämning om alla är fulla, tänkte jag..... Haha! ;))
  Kram M

  SvaraRadera
 8. Tänkte höra om du har några tips för en som vill börja med triathlon :) jag tränar redan dess grenar, men vågar inte ta steget till att testa på en tävling.. Känner mig lite löjlig... För det som stoppar mig mest är jag är osäker på hur växlingarna går till och om man har typ cykelbyxorna på sig när man springer osv :) sen kanske du har ngt bra träningsupplägg du vill dela med dig av :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Fredrica! Kul att du funderar på att börja med triathlon, välkommen in i den fantastiska tribubblan! :) Har du någon triklubb där du bor? Växlingarna är lite trixiga i början men låt de ta tid och hitta din väg och ditt sätt. Cykelbyxorna/trishortsen ( lite bättre med trishorts för de har mindre blöja och är lättare att springa med :) har man under våtdräkten, ja allt du har tänkt cykla med har du under våtdräkten. Vissa byter till ett torrt linne vid växlingen men jag har kört med samma hela vägen. träningsupplägg beror lite på vilken distans man satsar på, men försök att variera träningen med intervaller, distans och tempo i de olika grenarna! :)

   Radera