tisdag 21 januari 2014

Mellanmål tips och Löpning i snö


Just nu sitter och jag lyssnar på musik som jag tänkte ha på mitt X-fit pass. Musiken ger mycket power tycker jag. Vill ha fartfyllda låtar med mycket styrka och energi! Börjar pirra i magen nu inför mitt första pass. Håller på och klurar på vad jag ska köra för upplägg.

Vilka är era favoritövningar/hatövningar/jobbigaste övningar som ni gör med/utan redskap? Det kommer bli någon form av intervallupplägg. Sedan ska det fungera att göra i salen. Lite pusslande! 

I söndags hade jag en bakdag. Provade göra scones som ni ser receptet på nedan, tagit från fyscoachen.
Sen gjorde jag ljuvligt goda mellismuffins med kardemumma. Åh vill bara ha mer och mer av dem. Nästa gång blir det en annan smaksättning. Prova, receptet hittar du här . Tack för grymma muffins!

Ikväll blev en en rosaskimrande löptur på cirka 1 h och lite coreträning. Löpningen var svår på vissa ställen, hård packad ojämn snö i mörker, slirigt på vissa ställen. Kändes i benen att de fick anstränga sig på ett annat vis idag. Hålla balans och akta sig för att stuka fötterna.

Annars var det en härlig kväll. Några minusgrader. Frös när jag sprang iväg men fick sedan upp en skön värme i kroppen och det kändes helt underbart att springa ute i den friska luften.  

Rosig om kinderna när jag kom tillbaka och ny energi till kroppen! Härligt!

12 kommentarer:

 1. Burpees,har jag någonformav hat kärlek till, kanske för att man kan göra den så jobbiga.

  SvaraRadera
 2. Squats, man vänjer sig aldrig. Magövningar har blivit en ny favorit dock.

  SvaraRadera
 3. Kul med X-fit !! Burpees är min favvo. Hatar att göra dem men älskar när jag gjort dem!! ;) Manmakers & squatjumps gillar jag också.

  SvaraRadera
 4. Gillar plankor i alla former. Ny favorit är ju Spindelmannenplanka. Även Dynamisk planka, antingen ta en hand i taget upp på ett trappsteg och ner igen, eller gå från raka armar ner på underarmarna och upp igen.
  Burpees är alltid superjobbiga. :) Gillar marklyft och "The Bear".... Finns så mycket. Svårt att plocka godbitarna. ;)

  SvaraRadera
 5. Knäböj med upphopp är en övningar jag älskar att hata. ;) Den är brutalt jobbig efter ett tag. Annars är plankan från raka armar till underarmar också övning som tränar både kroppen och viljan.

  SvaraRadera
 6. Har du broddar när du springer? Jag har inte vågat ge mig ut nu, rädd för å ramla å göra mitt knä illa. Men tänkte jag skulle köpa broddar i helgen. Puss å kram!

  SvaraRadera
 7. Ansluter till hyllningskören: BURPEES! Och snögång :)

  SvaraRadera
 8. Plankan är sådant jag älskar att hata. Tråkigt och statiskt. Ändå satans tungt då man gör det rätt. Och länge.

  SvaraRadera
 9. Burpees och alla övningar som man måste göra någon slags armhävning. Dock är det för att jag har problem med handlederna som jag inte gillar de. Sconsen såg goda ut. Tack för tipset. Kram

  SvaraRadera
 10. Snygga bilder på dig som vanligt. Måste påminna mig själv att jag ska göra mer urgoda smoothies!

  SvaraRadera
 11. Det där receptet verkar supergott, ska testa det i helgen!
  /Carl-Emil

  SvaraRadera