torsdag 30 juni 2011

Luleå Midnight Swim

Det har blivit mycket simning nu och jag gillar det!
Våtdräkten känns perfekt och jag älskar den!Igår blev det styrke tillsammans med Annika och vi vågade oss på brutalbänken igen.
Vi var starka, kanske målet är att kunna göra 20-25 st?!

Sen snörade jag på mig löparskorna och sprang ca 1 mil och efter det möttes jag och Annika upp igen vid bryggan för simning i den sköna sommarkvällen. Härligt skönt pass!

Ikväll blev det lite styrke igen på gymmet sen körde jag och Andreas ett simpass tillsammans vid Lulsundet. Lite mera crawl idag, och det börjar kännas lite bättre.

Just efter passet bestämde vi oss för att anmäla oss till Luleå Midnight Swim som går av stapeln imorgon och på lördag.

Imorgon är det en kortare distans på 1500 m och på lördag då vi ska vara med är det 3000 m.

Ska bli spännande och se hur man ligger till tidsmässigt.
Blir en bra tävling inför Kalmar.

Håll tummarna för oss på lördag klockan 23.45 då går starten :)


Laddade!!!! :)

5 kommentarer:

 1. Kul med en simtävling!

  Håller tummarna och tror säkert att det kommer att gå jättebra:-)

  SvaraRadera
 2. Starkt att köra tre pass på raken sådär! Styrka, löpning, simning... själv är jag nöjd om jag någon gång kör ett på morgonen och ett på kvällen.

  Vad kul med tävlingen! Hoppades att du skulle anmäla dig! Lycka till!!! Ska hålla tummarna. Det kommer skitbra, du är väl förberedd och stark som en oxe! Eller ja, en delfin kanske!

  SvaraRadera
 3. Så kul med simtävling! Men hur har du lärt dig frisim? Har du alltid kunnat det eller nåt du lärt dig på sistone?

  SvaraRadera
 4. Ett tips kan vara att använda öronproppar om vattnet är så passa kalt att man behöver simma i våtdräkt. Har själv blivit yr av att få inte kallt vatten i öronen. Kan vara riktigt svårt att simma och orientera sig om man blir yr. Det spelar inte så stor roll om man använder apotekets musik och simproppar som stänger ute allt vatten eller bara vanliga skumproppar. Skumpropparna fungerar lite som våtdräkt för öronen och vattnet som kommer in hålls varmt. Själv brukar jag dock köra med simpropparna så jag hatar att få vatten i öronen när jag simmar. Det har en tendens att stanna kvar i flera timmer efter för mig.

  SvaraRadera