måndag 23 februari 2015

Borås SwimRun


Åh äntligen har förkylningen släppt greppet om mig. Efter en vecka utan träning så var det var helt fantastiskt att hoppa i bassängen idag. Inga tuffa intervaller idag utan mest fokus på teknik och distans. Mycket simning med paddlar på händerna. 4 km i vattnet med en bra känsla.

Utmaning som kommer i sommar.

BORÅS SWIMRUN 29,30 km löpning  6200 m simning 

Ska delta i Borås swimrun i sommar och där kommer jag har paddlar på händerna så det är bra att nöta mycket paddlar nu så axlar och armar vänjer sig och blir starkare.

Ryktet säger att Borås swimrun är en riktigt tuff bana. Traillöpning med många tuffa branta backar så det kommer bli en otrolig utmaning. Ska se till att springa och nöta mycket backar nu i vår. Det verkar också vara en fin bana i vacker miljö. Jag hoppas att vattnet har blivit rätt så varmt tills 7e juni.

Det pirrar lite i magen när jag kikar på filmen.


Ska du delta i någon swimrun tävling i sommar? 2 kommentarer:

  1. Skönt att du är frisk igen. Hoppas du slipper bakslag nu bara! Många i min omgivning har fått det men jag klarade mig peppar peppar från det när jag var förkyld för några veckor sedan.

    SvaraRadera
  2. Jag kommer ägna min sommar åt att stå i publiken och bara längta, under alla möjliga lopp. Jag ska följa Utö swirun, Ö till Ö, Kalmar och säkert en massa annat. Om jag kunde komma ner till VM så skulle jag göra det men det är precis då som jag ska föda barn!

    SvaraRadera