måndag 23 maj 2011

Träningstid!

Tänkte summera veckan som gått.

Jag ser återigen att löpningen måste prioriteras mera, måste få ihop ett långpass, intervaller, kort men effektivt pass.

Men just nu är cykling och simning mycket roligare, men jag vet att jag måste löpa, jag måste hitta den där glädjen igen. Men jag får en liten svidande ontkänsla i framsidan av benet som gör att löpningen känns mer jobbig just nu.Veckan:

Cykelpass: 5
Simning: 3
Löpning: 3
Styrketräning: 4

Total träningstid: 16 timmar


Idag blir det fokus på löpintervaller, spinning och core!

6 kommentarer:

 1. Oroa dig inte så mkt för löpningen. Tyckte läkaren på Kalmar Iron Man sammanfattade tävligen fint förra året: "Cyklingen är viktigast, först simmar du till den, den springer du därifrån"... och det ligger nått i det. Du är ju säkert vrålstark i benen! /c-m.

  SvaraRadera
 2. Såg din kommentar om backträning... Det är nu på torsdag igen, men jag lurar på att springa ett 5,1km terränlopp i Sävast på torsdag. Är du sugen? Hör av dig så kan vi kanske cykla dit och hem? Martin kunde inte, men kanske att vi får med ngn mer.

  SvaraRadera
 3. Hej Lina, har följt din blogg i några veckor nu och måste säga att jag blir riktigt inspirerad av all din träning =) Så som du håller igång fixar du säkert Ironman galant!! Planerar du att köra några cykellopp under sommaren? Är själv mitt uppe i min första säsong som tävlingscyklist. Bor och pluggar i Skottland men ska hem till Sverige en sväng i juni för att cykla halvvättern och vätternrundan. Roligt att hitta någon som delar min passion för cykling! / Gabriella

  SvaraRadera
 4. Hej Gabriella!

  Tack för din kommentar! :) kul att min blogg ger inspiration!

  Jag är inte anmäld till något cykellopp ännu i sommar, om det går något häruppe i norr så kanske jag hakar på. Är just nu på jakt efter en ny cykel. Vad har du för cykel? Vad roligt att du tävlingscyklar! Det måste vara riktigt fint att cykla i Skottland! Skriver du i någon blogg? / Lina :)

  SvaraRadera
 5. Tour of Jämtland kanske vore något?=) Har själv funderat på att anmäla mig men kan bli bökigt att ta mig dit med cykeln. Kanske satsar på nästa år istället!

  Har just nu en Cinelli experience som jag köpte för ca. en månad sen. Är riktigt nöjd med den hittills! Vad har du för cykel just nu? Någon speciell du har spanat på?

  Tävlingscykling är helt fantastiskt roligt!Det här är min första säsong så har fortfarande massor att lära mig. Men känner att jag har utvecklats oerhört mycket sen jag började tävla. Om du funderar på att åka iväg på cykelsemester någon gång så kan jag varmt rekommendera Skottland =) Fin natur, god mat och många låånga backar väntar oss cyklister!

  Funderar på att starta en blogg men det har inte blivit av än. Ska försöka ta tag i det under sommaren =)

  SvaraRadera
 6. Hej Gabriella!

  Tour of Jämtland måste jag kolla upp! Det låter spännande :)!

  Just nu har jag en trek, men som sagt är jätte sugen på en ny. Kikar runt på nätet men det är verkligen en djungel. Det finns så mycket att välja bland, måste nog be om lite expert hjälp från någon! :)

  Har alltid varit en dröm att åka till Skottland. Måste åka dit och cykla :)

  Ja tycker du ska starta upp en blogg :) Så får man följa dig på vägarna i Skottland! :)

  SvaraRadera