söndag 10 augusti 2014

Löpning i kvällssolen 6 dagar kvar


Har haft en fantastisk dag med familj och vänner idag. Så kul och träffa alla, önskar det vore oftare!

Kom hem rätt sent ikväll men benen var sugna på lite löpning i kvällssolen. På med löparskorna och min nya pulsklocka GARMIN forerunner910XT. Men vi har inte kommit bra överens. Jag kan inte se på displayen vilket tempo jag håller i löpningen (bara min snittfart) samma är det på cyklingen (medelhastighet).

Någon som har denna klocka och vet vad jag gör för fel? För nog måste jag kunna se exakt vilket tempo jag håller just nu och inte bara snittet. Då är ju min gamla klocka bättre..Rätt frustrerad över detta då jag är van att hålla koll på vilket tempo jag har.


När jag inte var arg över min klocka så njöt jag av en fin kvällslöpning. 
En vacker himmel som sedan färgades rosa. Ljuvligt! 

update: efter samtal med garminsupport och många om och men så funkar klockan som jag vill
äntligen! :) tack för hjälp!


4 kommentarer:

 1. Har själv en sån klocka (xt910) som jag älskar!! Upplever inte att min visar snitthastighet eller tempo. Ställ in och ändra från hastighet medeltal till bara hastighet. Skickar med en länk till en instruktionsbok på svenska. Hoppas att den hjälper :)
  http://static.garmincdn.com/pumac/Forerunner_910XT_OM_SV.pdf
  Lycka till i Kalmar nu!

  SvaraRadera
 2. Ja nu LADDAR VI! Hoppas vi ses i Kalmar! Angående klockan är det bara en inställning, gå in på respektive cykel och löp på inställningar och välj i stället hastighet (istf medel) så löser det sig. Jag hade samma problem.

  SvaraRadera
 3. Jag har den klockan och är grymt nöjd med den.
  Springer eller åker jag skidor så har jag den inställd på att visa tempot jag håller i min/km och när jag cyklar visar den vad jag håller i km/h.
  Inställningen är som "lillsmurf" skriver ovan. Hoppas du hittar rätt bland inställningarna! :)

  SvaraRadera
 4. Ah känner igen mig. Sjukt frustrerande med löparklockor man inte förstår sig på. Lycka till med IM uppladdningen. Ska bli spännande att "följa" dig! Lycka till!

  SvaraRadera