söndag 3 augusti 2014

Min träningsvecka, snart Ironman Kalmar


Mängdveckan är över... 

Jag har fått in många fina pass denna vecka. Hela 42 cykelmil. 18 blåsiga mil, 4 mil med tempo, 14 mil i motvinden, avslutade med att cykla med grymma Saga igen 6 mil. Totalt cirka 15 h i sadeln. 

Cervélon och jag har sammanstrålat och jag har faktiskt gjort lite ändringar, det får bära eller brista tänker jag, men jag har känsla av att jag inte får ner allt det jag vill få ut i pedalerna så har hoppas nya inställningen ger lite bättre fart och känsla :) 

Jag har även simmat i havet och nu är det så varmt i vattnet att maneterna håller sig borta. Skönt! Jag såg inte en enda när vi var ute igår och simmade. Kvällen var magisk. Det är en så fantastisk känsla att simma i öppet vatten, man känner sig så fri och lycklig över att vara där. Fantastiskt! Underbar kväll!

Löpt morgon- och kvällspass under samma dag. Det har känts bra. Intervaller i bokskogen 6x4 min intervaller där jag kände mig stark. En fin känsla på milen under triathlondagen med Saga.

Idag avslutade jag träningsveckan med 3 mil löpning i sol, regn, hagel och åskregn. Jösses vilken variation. Varmt, kvavt, blött men en bra känsla. Ett behagligt tempo där benen bara fick rulla.

Summa av mängdveckan blev hela 24 timmars träning. Nu ska jag låta detta sjunka in och vila. Imorgon ser jag fram emot massage, det kommer göra ontskönt, bra för kroppen. Nu ska musklerna mjukas upp och bli fina! 7 kommentarer:

 1. Jösses, där kan vi snacka träningstimmar! Där ligger jag verkligen i lä... (vi har väl iofs inte riiiiktigt samma mål heller, haha). Ironman närmar sig, ska som vanligt bli så himla spännande och kul att följa dig och dina äventyr! :)

  SvaraRadera
 2. Och jag som trodde att jag var duktig som har rullat 1129 km på fem veckor... det kör du ju lätt som en plätt på typ två... men, men, i sadeltimmar per vecka så är vi nog lika heta ;-)

  SvaraRadera
 3. Äter du ordentligt? ♥ Du börjar se väldigt smal ut.

  SvaraRadera
 4. Jag blir så imponerad av dig och tycker du är hur grym som helst. Stort lycka till i Kalmar.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Grymt bra jobbat! Du är alltid värd en Snickers!

  SvaraRadera
 6. Fantastiskt Lina! Vila nu så att kroppen har tid att bygga sig stark av all din träning. Du kommer att vara stark i Kalmar.

  SvaraRadera
 7. Fantastiskt väl utfört och planerat! Du har inget att frukta! :-)

  SvaraRadera