onsdag 13 augusti 2014

Startnummer 156.. 3 dagar kvar.


Inatt blir sista natten hemma hos Mamsen. Imorgon far vi till Kalmar och jag stannar där till söndag. Såhär ser mitt schema ut för de närmsta dagarna! :)

Torsdag 

 • Checka in mig själv och hämta ut startkittet. Fixa med min cykel och sätta på ett nytt hjulpar, hoppas att cykelverkstaden på området har tid för mig. Är så lycklig att jag fått låna ett hjulpar, guld värt. De anländer till Kalmar ikväll, tack Ruben och Fåglum. 
 • 18.00 är det Välkomstbankett / Prerace-möte. Där de går igenom viktiga saker som vi tävlande behöver veta. Regler, banan och annat smått och gott. Det bjuds också på pastamiddag. Sen ska jag träffa många härliga triathleter under dagen och kvällen, ska bli superkul! 


Fredag

 • 07.00 är det officiell simträning. Testar simbanan en sväng och efter det blir det en härligt god frukost.
 • Någon gång under fredagen ska cykeln checkas in och växlingspåsarna ska hängas upp. 
 • Sen är det bara och ladda och tagga igång, äta massor och vila! :)  


Lördag

 • Från 06.55-07-15 kommer starten att gå och jag simmar iväg i Kalmar sund och ser fram emot en magisk dag! :) Woohoo!!! 

Såhär kommer jag se ut på lördag + mina kompressions strumpor som är knallrosa. :) Om jag inte hittar något annat kul i expoområdet. Jag suktar ju efter en rosa tempohjälm... 

Startnummer 156 


10 kommentarer:

 1. Alltså wow! Minutiös planering och full av glädje över att få prestera på topp. Impad av dig tjejen, jag ska hålla alla tummar och tår för att du når alla dina målsättningar! Kram!

  SvaraRadera
 2. Bra planering! Men prerace mötet är kl.18 på torsdag! (Sen verkar banketten starta kl.19) Ses då! Ladda, ladda, ladda! :-)

  SvaraRadera
 3. Hejja hejja !!! Ska bli så kul att se! Var på Mini-Tri igår och kände pulsen. Underbart!
  :)

  SvaraRadera
 4. Snygging! Det kommer gå så bra. Du kan ju det här! Står längs med Ängöleden och hejar på löpningen. Lycka till!!! :)

  SvaraRadera
 5. Rosa ftw! :)
  Följer tävlingen hemmavid och tänker på er!
  Lycka till!

  SvaraRadera
 6. Jag tror att min pappa jobbade med någon eller några av bröderna Fåglum, dock inte idrottsrelaterat. Ser för övrigt ut att bli fint väder på lördag. 3 m/s kanske kan vara en utmaning i sundet, du får köra med klassiska rosa flytdynor ;-) och brassa på desto hårdare i cyklingen och löpningen! The Heat Is On!

  SvaraRadera
 7. Så spännande =)
  Snyggast och bäst på banan enligt mig <3
  Jag kommer att följa dig, lycka till! kramar

  SvaraRadera
 8. Häftigt, följer dig med spänning.
  Lycka till.

  SvaraRadera
 9. Riktigt kul och följa din resa och att du berättar om varje del nu innan. Ger stor motivation och inspiration! Du är grym :)
  Tänkte även fråga dig ifall du vet de här med anmälningarna kring ironman? Blir de fullt fort så man måste anmäla sig till tävlingen samma dag som de öppnar? Har nämligen funderingar kring att göra min första ironman i Kalmar nästa år. Så tänkte höra om jag måste hänga på "låset" eller ej?

  Frågar dig som är rutinerad :) tacksam för svar! Hälsningar Carolina

  SvaraRadera
 10. Nu är det nära lina! jag ska hejja på dig hela dagen i morgon:-)

  SvaraRadera