söndag 28 december 2014

LöparBoost i veckan 76,7 km


Efter en strulig hemresa med en trasig buss och missat tåg, gått på fullbokat tåg och kört den stående varianten tillsammans med många många många andra resenärer så är jag äntligen landad i Varberg igen. Lämnat Småland och kära familjen för denna gången. Haft en mycket bra jul och tid med nära och kära.

Innan jag lämnade Småland så kom Vinterlandet tillslut och det var fantastiskt att få springa när marken och träden färgats vita. Underbart ljust och knarrade under skorna. Kylan kom också och idag blev det morgonlöpning i minus 14 grader. Det var lite väl kallt för händerna men en ljuvlig och vacker morgon som gjorde det väl värt att dra sig ut.

Löpningen har varit fokus denna vecka och jag har skrapat ihop 76,7 km. Supernöjd! Jag älskar verkligen löpningen och höften har inte sagt ett knyst på hela veckan, så märkligt, så jag springer på utan något som helst ont. Lycka! Till veckan kommer det bli lite mera varierad träning, jag längtar efter simmet och cyklingen! 


4 kommentarer:

 1. Härligt med all löpning! Hoppas höften fortsätter samarbeta nu!

  SvaraRadera
 2. Härligt med så mycket löpning Lina! ren lycka! God fortsättning.

  SvaraRadera
 3. Vad skönt att höften är snäll...! Bara att tacka och ta emot. :-)
  Kram M

  SvaraRadera
 4. Tack för fin blogg, såg den för ett tag sedan. Har sprungit lite innan och varit skadat ett tag, men på grund av din inspiration ska jag nu komma i gång igen, till våren. En fot framför den andra, den kan kanske till och med jag klara? Snyggt foto på insta förresten!

  SvaraRadera