måndag 19 januari 2015

Brutal Backe och Söndagspasset sim


SÖNDAG LÅNGPASS LÖPNING OCH SIMNING 

Söndagen började med ett litet vitt täcke på marken. Flingorna for hårt i ansiktet, det gjorde ont, kändes som att det haglade mot kroppen. Benen var bra och jag blev guidad runt Borås olika delar.

Jag har fått upp ögonen för Borås smultronställen och jag älskar trollskogen som finns där. Vackra utmanande Rya Åsar där man kan hitta denna Halensbacke som är väldigt omtalad. Synd att det aldrig går att visa på bild hur brant det är, men den var brutal, värsta backen jag gått/sprungit i. Jag orkade inte springa hela vägen upp, flåset var så högt och benen skrek! Jösses! Här finns att jobba på, denna backe!

Vinterlandet stannade en stund men sen blev det barmark igen. Skogen var grön längst in och det var den där magiska trollskogen jag fick springa i. En utmanande runda med backar i början för att sedan springa lite mera platt i slutet. Tempot behagligt och 2 h löpning in på löpkontot! Löparglädje! 

Innan jag for hem till Varberg så simmade vi ett bra pass på arenan som finns beskrivet här nedan! Kul och jobbigt pass att simma. Enjoy! :) Bra träningshelg i Borås och längtar tokmycket till helgen då vi far till Jönköping på simläger!2 kommentarer:

 1. Jag som jobbar så nära Borås och har aldrig sprungit trail där... :-o
  Jag får nog skärpa till mig, det ser jag! :-)

  Kram M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaaa du måste besöka Rya Åsar, det är grymt! :)

   Radera