söndag 12 april 2015

11 mil cykling i ny cykeldress


I fredags hämtade jag ut mina nya snygga cykelbyxor som jag har beställt hos CykelverkstadenNO.1 De satt som en smäck så nu har jag ett TREK cykelkit som matchar bra ihop med min pärla!

 
Åh jag bara älskar min cykel... :) Byxorna fick jag använda redan igår då det blev en 4 timmars cykeltur. Vädret gick inte att klaga på, varma ljumna vindar, strålande solsken en klarblå himmel, äntligen inga frusna fötter!

Motvinden var mot kroppen till en början och ibland var det som att jag cyklade rakt in i en vägg.
Kände ändå trots motvinden att jag kunde slå kraftfullt emot den. Benen var glada och pigga!

Jag provade min nya sportdryck som jag tänker köra med på tävlingarna framöver. Tidigare år har jag inte kört med någon sportdryck innan och provat ut utan kört med de som erbjudits på tävlingarna, men efter magkrämporna förra året kände jag att det är dags att prova något innan och se om det funkar bra för magen.  Jag har hört mycket bra om denna sportdryck så blev nyfiken och nu är jag ambassadör för UMARA Sports.

På deras hemsida går det att läsa om just sportdrycken jag drack igår och det står bland annat:

-lättdrucken fräsch citrussmak och de tycker jag absolut att den är, mycket god jämfört med andra drycker jag smakat på

- snabbare upptag och snällare mot magen - och under min tur igår så var min mage helt i sin ordning

- maximal energitillförsel under passet med 50% mer energi än tidigare - kände mig stark hela vägen


Känns bra att ha provat och jag hoppas att denna dryck kan hjälpa mig i min framfart och hålla mig med god och bra energi och snäll mot magen!


Cykelturen igår landade på 11 mil och det var grymt härligt. Medvinden på hemvägen var nog det bästa. En flygande känsla!
7 kommentarer:

 1. Den är verkligen grymt snygg din cykel! Lagom avis..;)

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Hur kan man komma i kontakt med dig? Har du någon mail?

  MVH Maria

  SvaraRadera
 3. Hej Lina
  Jag har följt din blogg och ditt instagramkonto under en tid och tycker att du tränar på bra och flitigt.
  Däremot har jag svårt att veta som vad som reklam i din blogg och instagramkonto. Jag förstår ju att du måste skriva inlägg som detta eftersom du får spons på energidryck och skor som i förra inlägget. Men de taggar du använder på instagram är ju om allt, ex flipbelt, skor etc. Är det sponssaker eller saker som du köpt? inte för att jag har emot att man lobbar för saker men som läsare och följare vill jag helst veta om det reklam eller ett inlägg som är skrivet i samarbete med ett företag etc och inte känna en liten känsla av att bli utsatt för "smygreklam" utan att veta om det om du förstår vad jag menar?

  Stort lycka till med din VM-satsning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Heeej! Jag förstår din fråga och att du undrar! :) de jag är ambassadörer för är trek och nu umarssports :) Mina sauconyskor har jag köpt själv och gillar väldigt mycket så därför jag skrev om dom! :) tack för lyckönskningarna! :)

   Radera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Din cykel syns lång väg, riktigt snygg Lina! Hoppas träningen går bra inför Motala!

  SvaraRadera