söndag 19 april 2015

18 mil cykling 18 km trailrunning


18 mil cykling PANNBEN

Klockan ringde tidigt i lördagsmorse. Långtur på min rosa kärlek var planerad. Solen sken på en blå himmel och vi började vår resa ner mot Halmstad i mestadels medvind. Kustvägen är så vacker, små fina vägar. Jag hade laddat upp med sportdryck och bars för att hålla energinivån uppe.

Det blåste på rejält och flaggstängerna stod rakt ut. Vi kom ner till Halmstad och vände våra cyklar efter cirka 9 mil. BOOM motvinden mot kroppen och tempot sjönk rejält och krafterna som kändes bra innan började att tvina, mil efter mil blev jag tröttare och tröttare.

Motvinden slutade aldrig!!!! Det kändes hopplöst, hann tänka många dumma tankar på vägen hem. Tur att Jani fanns vid min sida och pushade mig framåt med sin positiva inställning. Tårarna var nära många gånger. Motvinden höll på att knäcka mig igår, det var så otroligt tufft både fysiskt och psykiskt igår. 18 mil är galet långt och jag är så himla glad att jag kom hem.

Pannbenet, viljan och styrkan vann, otroligt nöjd!


18 km trailrunning 

Löpning när den är som allra bäst. Antingen vid havet eller i skogen och jag har tur som kan springa både vid kust och fina skogar. Idag i den fantastiska skog som finns i Borås. Jag blir alldeles häpen ibland att det kan vara så vackert. Trollskog och magiska stigar.  En bra tur med många backar där turen från igår kändes absolut av i benen. Tufft men jag bet ihop och fick till en fin, backig och utmanande runda i skogen.


4 kommentarer:

 1. Vi mötte dig på väg tillbaka mot.falkenberg. Såg.bra ut!!
  Grabbarna på den vita cykeln och den.svarta:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt att det såg bra ut, kändes dock fruktansvärt i benen ;) Härligt cykelväder nu! Vad cyklade ni för runda?

   Radera
  2. Halmstad, inåt landet, upp till Falkenberg och sen tillbaka till Halmstad:-) totalt 10 mil.

   Radera
 2. Låter som en fantastisk helg!
  Bortsett från vinden, den höll på att knäck mig med i söndags..:/

  SvaraRadera