tisdag 21 april 2015

Backintervaller Cykel


BACKINTERVALLER CYKEL 

Jösses! Mjölksyran sprutade i benen ikväll men VILKEN kväll. Dejt med världens finaste Nina och vi tillsammans med solen tog oss an Apelviksbacken många många gånger upp ner upp ner upp ner upp ner upp ner och så om och om och om igen tills benen kroknade. 

Jag gillar lugnt och skönt men detta var faktiskt allt bra härligt. Kände hur syran kom i benen och flåset har nog aldrig varit så högt på cykel. Jag vågade ta iiiiiii så det stod härliga till!

Bra känsla på hojjen uppför backen! Tack Nina för grymt sällskap! Vi rockar! 


4 kommentarer:

 1. Intervaller blir lite roligare i sällskap med andra :-) backintervaller är faktiskt rätt sköna på sitt sjuka sätt. Mest de backar där det går att ha hög fart på benen,blir så mycket jobbigare för flåset.
  Härligt jobbat Lina!

  SvaraRadera
 2. Mosa backe är nog bland det roligaste inom cykling. Körde om en tjej i dag, men när vi kom till monsterbacken cyklade hon om mig igen. Inte så smart, för jag kickade i gång turbon och passerade lekande lätt igen... någon ordning får det väl ändå vara... ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Behövde du lägga i turbo för att köra om en tjej?? Bra att det ordnade upp sig, hade ju varit himla trist om du behövt cykla hem med sargad manlighet.

   Radera
  2. Som du kanske ser om du läser noga så cyklade jag om henne först (för hon var för långsam för min smak...). Om jag hade varit henne hade jag i det läget inte kommit på tanken att utmana, inbjuda till tävling, i en brant backe som är så pass krävande att man måste gå ned på lägsta växeln och ta i bra mycket, bara för att ta sig upp för den. Men den som utmanar mig, som den tävlingsmänniska jag är, oavsett man eller kvinna, får sin vilja igenom och så fastställs resultatet. Det har inget med något tramsigt genusperspektiv att göra, men det är väl typiskt att vissa kvinnor får för sig att se det på det sättet ;-)

   Radera