lördag 4 april 2015

Smålands-Cykling med rosa pärlan


SMÅLAND

Landad hemma i Småland för att fira påsk med familjen. Min finaste rosa kärlek fick såklart hänga med. Efter nästan 4 timmar i bil så var det skönt att hoppa på cykeln och utforska vägarna här i Smålandet.

CYKLING 72 KM

Motvinden började att slå mot kroppen. Backarna avlöste varandra. Benen kändes sega som kola. Solen kikade fram mellan molnen, det blev även regn, hagel och lite snö längs med färden så fossingarna var inte alltför glada och tappade känseln.

Då när det kändes kallt om kroppen så tänkte jag tillbaka till Vansbro Triathlon där jag cyklade i hällregn och 8 grader och plötsligt så kändes dessa förhållanden inte så farliga. Positiva tankar och så rullade vi vidare. Solen kom då och då och värmde kroppen.

Detta var min andra cykeltur ute för i år och den kändes lite seg för benen. Cykelformen känns långt borta men nu är det bara och köra på och hoppas att det kommer att kännas bättre. Mitt självförtroende måste stärkas när jag sitter på cykeln.

Jag är väldigt förälskad i dig min TREK och jag vill att vi ska susa fram tillsammans!


Rosa. jo jag gillar det! ;)
Idag hoppade vi i löpskorna innan frukost och det bjöds på soligt underbart väder. Vilken morgonstart denna påskafton. Slingan här i Högsby är tuff. Backarna avlöser varandra och benen får jobba. Bra start innan det nu är dags att åka och äta påskmiddag med familjen! Fint att vara hemma och mysa!


Önskar er en trevlig påsk!


4 kommentarer:

 1. Jag började cykla i mars ifjol och då var det himla kallt för fötterna. Ofta bara +2 grader ute, så det tog inte länge innan jag började använda skoöverdrag och det hjälpte faktiskt massor för fötterna! Så om du inte har sådana rekommenderar jag dem varmt (!) :)

  SvaraRadera
 2. Ser att du har ett par skoöverdrag..såna tunna va?
  jag har jäätefrusen om fötterna och har ett par från Grip Grap som heter artic. De är riktigt varma även när det kryper långt under minusstrecket.
  Ett annat tips är att inte dra åt skorna så hårt när skoskydden sitter på, ju tajtare skon sitter desto kallare blir det. Jag brukar köra med ett par skor som är lite för stora höst och vår!

  SvaraRadera
 3. Att du bara vågar sitta på en sådan snabb cykel är modigt ;-)

  SvaraRadera