söndag 3 november 2013

Sista långpasset


Idag var det dags för sista långpasset innan Borås. Jag provade mina nya springkläder. Från topp till tå blev det Asics. De kändes väldigt bra! Frågan är om jag ska ha dessa kläder i Borås eller om det blir för varmt med jacka? Kommer följa väderrapporterna nu fram till lördag. Svårt med kläder!

Löpningen idag kändes helt ok, kanske inte ett av mina bästa pass men ändå okey. Känns som att jag saknar några långpass i benen, att jag kanske skulle sprungit lite längre och lite mer. Men det är svårt när jag har cyklingen och simningen att fokusera på också, jag älskar ju variationen så därför har jag inte valt bort något av detta! Borås blir en helt ny upplevelse. Kroppen kommer nog att sakna simmet och cyklingen, få variera och överraska med något nytt. Pannbenet kommer vara med - starkare än någonsin! :)

Jag hoppas på pigga ben på lördag, overkligt nära nu! Det kommer bli en vecka med lätt löpning bara för och påminna kroppen vad jag ska göra på lördag.

Veckan kommer nog se ut såhär: 

Måndag - simning, fokus på överkroppen
Tisdag - löpning intervall
Onsdag - vila
Torsdag -  vila ( instruera spinning 45 min, alt byta bort detta om det går ) / 30-40 min lätt löp
Fredag -30 min lätt löpning / helvila får se hur kroppen känns
Lördag - Borås 6 timmars
Söndag - löpteknik utbildning ( så dumt att detta infaller dagen efter borås men ska göra så gott jag kan )





25 kommentarer:

  1. Lycka till med uppladdningen i veckan!

    SvaraRadera
  2. Så spännande det ska bli!
    Lycka till

    SvaraRadera
  3. Det kommer gå galant Lina! Med din vilja och din träningsglädje kommer det gå av bara farten ska du se :)

    SvaraRadera
  4. Du har verkligen en spännande utmaning framför dig! Precis som Lotta skriver här ovan, så kommer du otroligt långt med in vilja och träningsglädje, lägg sedan till att du är vältränad och saken är biff! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för en härlig och fin kommentar :)!

      Radera
  5. Lycka till på lördag! Träningen är gjord och nu är det bara att njuta av pirret i magen de sista dagarna!

    SvaraRadera
  6. Kommer gå så bra så, hejar på dig!

    SvaraRadera
  7. Hej! Har läst din blogg ett tag och jäklar vilken inspiration du är! Jag ska också springa i Borås, kanske vågar mig fram och hälsar.. :) /Åsa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Åsa! Så glad jag blir för din kommentar! :) kul att du också ska springa Borås, har du gjort fler ultralopp? Det ska bli spännande! Pirrar i magen! Hoppas allt är fint med dig och du måste Komma fram och säga hej :) har du något mål inför lördag? Ha det topp! Ses snart på banan! :) /lina

      Radera
    2. Hej igen! :) Det här blir mitt första ultralopp - jag har inte ens sprungit maradistansen än.. Men jag ska ta det lugnt, ingen press och bara ha kul, så får vi se hur långt det tar mig! Målet är att klara maran och sedan vara pigg nog att fortsätta springa!

      Vad har du för mål inför lördag? Ja, visst pirrar det i magen! Hihi! Kommer bli kul det här. Ses på lördag :-)

      Radera
  8. Haha, känner igen det där med att man borde ha sprungit lite längre och lite mer.. Mina träningsprogram sista veckan inför tävling var löpning må, ti, on, fr och så tävling på lördag. Totalt cirka 30 km sista veckan exklusive tävlingen. Du bör absolut träna på fredagen fast inte så länge/långt. Nöj dig med tre eller max fyra km för att få lite genomströmning i kroppen och så en noggrann stretch efteråt. Tycker inte du ska springa på torsdagen utan jogga några km på måndag och onsdag i stället. LYCKA TILL!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för tips!! :) det pirrar något enormt i magen! Förstår knappt vad jag ska göra! Tror det blir löp ons och fre som du skriver :) idag blev det avslappnat sim! Just nu funderar jag på kläder och vad jag ska hålla för tempo, svårt!! Tack för dina ord :)'

      Radera
  9. Spännande vecka du har framför dej, hoppas du får en riktigt bra uppladdning nu och att benen är pigga till helgen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för dina ord! Hoppas på en grym vecka och härlig lördag :)!

      Radera
  10. Gött!
    Det kommer gå galant för dig både på lördag och söndag.
    Vad har du för mål med lördagen?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hoppas det :) tack för pepp!!! Hur gör du? Har inte något mål ännu, eftersom det är första gången jag ger mig på ultra så har jag faktiskt inte en aning om vad jag kan vänta mig, hur kroppen kommer reagera! Hoppas på distansrekord, att jag springer längre än ett marathon! :)

      Radera
  11. Åh vad kul med lopp och du är så tuff som tar dig an nya utmaningar. Det ska bli spännande att höra om loppet och varmt lycka till! Tänk på alla du inspirerar du är supergrym!

    SvaraRadera
  12. Håller alla tummar och tår för dig på lördag. Kommer gå finfint. Med ditt pannben blir det inga problem! :) Lycka till med uppladdningen. Och glöm inte att njuta och ha roligt på lördag. :) Kram. / Terese

    SvaraRadera
  13. Spännande! 6-timmars är något jag velat göra länge, men det får vänta några år! :) Stort lycka till!

    SvaraRadera
  14. Tack snälla! Tänk vilken utmaning! Förstår att det kommer kännas lite små konstigt utan cykling och simningen. Du kommer fixa detta, du är en kämpe! Håller med dig, det är svårt med kläderna. Hoppas ni får lite sol iaf, en underbar höstdag =) kramar

    SvaraRadera
  15. åh, så känner man alltid oavsett tror jag, att man skulle kunna "gjort mer". du ÄR väl förberedd! du är en ironman och långpassen har du ju gjort, att det är i triathlonform gör ju ingen skillnad, hjärtat har ingen syn. ska bli spännande att följa dig!

    SvaraRadera