tisdag 27 maj 2014

Cykelintervaller 3x20 min


När jag vaknade i morse hörde jag hur det susade i träden av vinden. Det blåste rejält. Jag tänkte för en sekund att jag skulle hoppa cyklingen MEN nej utmana det ska jag göra och motvind gör mig  starkare så bara positivt! :)

Upplägget jag körde:

15 min uppvärm
3 x 20 min intervaller där jag tryckte på så mycket jag orkade och det sög i benen
5 min rullvila mellan varje intervall 
Nedvarv

Just nu är jag GALET trött i benen och det måste ju tyda på att jag tog ut mig ordentligt idag vilket också var meningen. Jag måste våga utmana på cykeln och idag gjorde jag det, så nöjd och glad efteråt.

Intervallerna blev i motvind, sidvind, medvind, ja vinden kom från alla möjliga håll idag, fick hålla ordentligt i styret. Pannbens träning i motvinden. Härligt och trycka på, det var skoj! Cervélon och jag sammanstrålande perfekt!

Tisdagar kanske får bli min cykelintervall dag! :)


Sen hämtade jag ett paket med nya glasögon, kanske blir ännu snabbare med dem ;)  jag slipper åtminstone flugor i ögonen! Rosa och fina!


Bra cykelmorgon!6 kommentarer:

 1. Snygga glasögon, tänk vad inställning och tankens kraft kan göra för träningen!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Gött! Jobbigt med långa intervaller, men effektivt.

  SvaraRadera
 3. Kul att ha hittat in hit. Är en nybörjarcyklist som tidigare i riktat mig bara på löpning. Men efter i lördags har jag lyckats testa mitt första cykellopp, vilken kick. Nu har jag också hittat en nybörjare-triathlon-tävling i aug som jag tänkte testa på. Så hit kommer jag fortsätta läsa. /Malin

  SvaraRadera
 4. Det är riktigt tufft att köra i motvind, så bra gjort!! :-)
  Kram M

  SvaraRadera
 5. Typiskt dig att se vinden som en utmaning. Bra jobbat!

  SvaraRadera