torsdag 15 maj 2014

Göteborgsvarvet 2014 uppladdning


På lördag är det Göteborgsvarvet och jag har velat fram och tillbaka om jag ska springa eller inte. Har inte varit supersugen men nu känner jag mig mera peppad. Har inte seedat mig och det är min första gång så jag fick ett startled långt bak nr 23, springer iväg 15.46. Vet inte alls hur det kommer vara längs med banan, om jag kommer kunna hålla mitt tempo då.

Det ska bli en rolig upplevelse. Stämningen lär vara på topp och ser fram emot en att få springa på Göteborgs gator och njuta av en fin dag och ett härligt långpass.

Provade min chockrosa outfit idag och den satt som en smäck!

Ses vi där? :)13 kommentarer:

 1. Inget Göteborgsvarv för mig i år då jag är på löparläger och roar mig. Önskar dig all lycka till på lördag men förbered dig på att det kan vara trångt där bak. Gäller bara att gilla läget, andas och inte låta sig stressas :)
  Njut av stämningen och spring lite för mig också!

  SvaraRadera
 2. Tyvärr inte, jag lämnar asfalten till er andra. ;-)
  Men lycka till!

  Kram M

  SvaraRadera
 3. Jaaa klart vi ses!! Eller ja ses och ses men springa ska jag! Det är en riltig folkfest och rolig upplevelse om inte annat! :-)

  SvaraRadera
 4. Är bokad men jag står tyvärr över ;(.
  Lycka till

  SvaraRadera
 5. Självklart! Men som sagt, förbered dig mentalt för att det kan vara trångt. Jag startar i grupp 9, men har en del "oseedade" grupper framför mig som Västra götaland och Volvo. Man brukar springa om de första (som går) redan efter ca 5 min ;-). Men det är bara att vara glad och njuta av stämningen!

  SvaraRadera
 6. Snygg outfit! Lycka till!

  SvaraRadera
 7. Önskar dig lycka till! Njut och försökt tränga dig så du står längst fram ;) Nej, men detta året så kanske du få ta det för vad det är och njuta av alla människor <3 Det tar på krafterna att zick zacka mellan människor oxå :(
  Det kommer få fint vilket som(kan gå annat i den outfiten ;) ), hejja dig!

  SvaraRadera
 8. Klart vi ses! Lycka till!

  SvaraRadera
 9. Lycka till nu och njut av resan runt Götet! Jag springer på annat håll men håller tummarna att du får en fin tur med mersmak.

  SvaraRadera
 10. Kör hårt imorgon! Jag kommer att vara där. Startar i grp 14 kl 14:59 :)

  SvaraRadera
 11. I wish!!! Stort lycka till också här via bloggen!!!

  SvaraRadera
 12. Lycka till! Vi håller tummar & tassar här för dig! Önskar dig en härlig upplevelse!
  Kraaam

  SvaraRadera
 13. Stort lycka till i morgon!!

  SvaraRadera