söndag 25 maj 2014

Klädchock och Cykling


Igår gjorde jag lite av en klädchock. Handlade faktiskt något annat än träningskläder. Det är riktigt kul och piffa till sig ibland, nästan så man inte känner igen sig själv. Det blev bland annat en fin sommarklänning som jag förälskade mig i.

Men in på klädkontot blev det också lite träningskläder beställda som jag hoppas kommer till veckan och håller tummarna att de sitter som en smäck!

Efter klädshopping hoppade jag i cykeldressen och mötte upp fina Nina. Det blev ljuvlig cykling i vackert landskap med bästa sällskapet! Det brände till i låren när vi tog backarna, vi kämpade i motvinden och vi susade nerför men jag är lite feg och håller på bromsen när jag tycker det går för fort.

Mina ben behöver bli mer cykelben, det är bara och nöta men självförtroendet när det gäller cykling och hålla högt tempo är lite lågt. Känns inte som att jag kommer framåt. Men jag ska kämpa och inte ge mig. Det ska kunna bli cykelben av mina ben också! :)Trevlig söndag! :)
 


6 kommentarer:

 1. Tjusigt! Så fin klänning!

  SvaraRadera
 2. Du är så fotogenisk och skulle lätt kunna bli en fotomodell!

  SvaraRadera
 3. Klart det kommer att bli cykelben av dina ben! Nöta är bra men försök att lägga in lite pass med mkt tempo. För mig fungerar det att köra med någon som är lite starkare, som jag får kämpa för att hålla rulle och kämpa sen för att dra i hög fart. Intervaller helt enkelt. De gångerna försöker jag hitta sträckor som inte enbart är backiga. Nu passar det säkert inte alla.
  Jag tror också att det handlar så mkt om självförtroende och att det är lätt att stirra sig blind på medelhastigheter. Samma runda ute på cykel har olika förutsättningar varje gång. Det blåser åt ett annat håll etc. Tro på dig själv och jaga lite så! Tycker du är grym som kan kombinera löpning på den höga nivå som du har med cykel på en lika hög nivå:-)

  SvaraRadera
 4. Wow! Snygg klänning!! :-)

  Och jag handlar skor igår. ICKE löparskor! *chockad*
  (Sen att jag ÄVEN handlade löparshorts och linne är väl en annan sak.... *harkel*) ;-)

  SvaraRadera
 5. Älskar klänningen!
  Måste leta upp den och prova.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Väldigt tjusig klänning, passar dig jättebra!
  Rodnar nästan! (:

  SvaraRadera