fredag 9 maj 2014

Triathlonkläder funderingar


Åh jag älskar att kika på triathlonkläder och nu börjar det snart bli dags att köpa något nytt. Än så länge är det två triathlontävlingar som jag är anmäld till. Halv Ironman i Vansbro och Ironman Kalmar. Jag har alltid kört med tvådelat men jag är lite sugen på att prova köra heldräkt. Slippa tänka på att det far upp och kanske snällare för magen med något som inte sitter för hårt.

Men hur knixigt är det med heldress egentligen? Svårt att få av sig när man ska på toa? Om magen rasar...Jag tänker att med dragkedja fram är det lätt att få av sig? Jag har ju nämligen hittat en dress som det stod Lina på.

Jösses så fin!
Kanske beställer denna och provar på halv IM distans! :)
 
Nyfiken på era erfarenheter, provat heldress och hur kändes det? :)

6 kommentarer:

 1. Alltså många snackar om att det är bättre med delad dräkt, för toa och sånt. Men jag kör hel dräkt även på Ironman. Det går snabbt att ta av den när man går på toa, och dessutom är det skönt att slippa resåren i midjan när magen börjar bli lite lattjo, efter 30 - 40 gel. :)
  Skämt åsido, hel dräkt kör jag, och gillar det.

  SvaraRadera
 2. har varit så inaktiv i bloggvärlden, saknar det, har läst ikapp dina inlägg. saknar dig och vet du SNART träffas vi ju!!! iiiih! måste planera mera! kram!

  SvaraRadera
 3. Jättesnygg!! Har ju inga erfarenheter alls men det låter skönt med heldräkt ..
  Läste att de ändrat simbanan här i Kalmar, hoppas den blir lite bättre i år!!
  Ha en fin lördag!!
  Kram :)

  SvaraRadera
 4. Tänker att det nog är lite som med tempodress i cykel. Å det är finemang! :)

  SvaraRadera
 5. Personligen föredrar jag tvådelat på ironman. Jag har använt onepiece på sprint och olympisk distans men på de längre tycker jag två delat är mycket bättre då det inte är lika krångligt att gå på toaletten.

  SvaraRadera
 6. Heldräkt upp tom halv ironman

  SvaraRadera