lördag 25 oktober 2014

Fredagshäng de luxe


Fredagsträningen blev lite utöver det extra. Jag körde först det magiska morgonpasset 08.30 med fantastiska deltagare, det var 39 pers i salen, en plats från fullt hus, en riktigt härlig känsla! Dagen kan inte börja bättre. Vi körde 3x4 min intervaller, 3x3 min intervaller, en backe på 7 min sen avslutade vi med 3 korta intervaller 1.30, 1, 1 min. Jag älskar intervaller och i spinningsalen fullkomligt exploderar pulsklockorna! Jag gick ut från salen och kände mig så himla lycklig och full med energi!

Lunchpasset 12.10 blev också en fin känsla. Energi från deltagarna och det är så himla kul och se hur mycket de tar i! Instruera i cykling är ett fantastiskt jobb! :)

På kvällen var det dags för After Work med jobbkollegorna. Vi började med härlig träning. Pulsen steg i tabataklassen, benen fick jobba mycket, det blev upphopp, burpees, utfallssteg med rotation och hopp, snabba steg på brädan... För att sedan efter klassen ro oss ner och landa på mattan och köra yin yoga där man håller en position under en längre tid ca 4 min. Underbart att få ge kroppen detta. Vidga på höfterna som fått jobba mycket. Så himla skönt det var! 

Fredagsfys som sedan blev fredagsmys med god mat och gott häng med fina kollegor!
Gott häng en fredagskväll!


Nu laddar jag för löpning i Kungsbacka! Saga och jag ska löpa länge i regnet! :) 


2 kommentarer:

 1. Löparintervaller i all ära, men jag måste nog säga att spinningintervaller är det bästa! :-D
  Tyvärr blir det inte så ofta (varför??) ;-)

  Kram M

  SvaraRadera
 2. Perfekt fredag om du frågar mig.
  Älskar också att köra intervaller i cykel salen.
  Kram Karro

  SvaraRadera