söndag 26 oktober 2014

Långpass löpning i ny skog


Igår tog jag tåget till Kungsbacka och mötte upp grymma Saga som jag tränade med i somras. Långpass löpning stod på schemat och vi for till en skog där Saga brukar springa. Själva spåret började med en megalång backe, den gick vi uppför och det kändes redan då i bena.

Slingan var kuperad, många backar, och regnet som har öst ner här senaste veckan syntes i skogen. Ibland sjönk vi ner i rejäla pölar och vi hoppade och skuttade över en del. Naturen var sagolik vacker trots den gråa himlen. Vi sprang i prattempo och hade en riktigt god tur där i skogen. Regnet berörde oss inte, mycket syre i luften. Så himla roligt också att se och uppleva en ny plats. Rena njutningen där i skogen.

Efter löpningen for vi hem till Saga och där vankades det himmelskt god smoothie och äggmackor. Perfekt after run! En väldigt fin och trevligt dag!

På kvällen lagades det hemmagjord sushi. Oj så gott det är och faktiskt rätt enkelt att göra. Idag blev det en smoothie på blåbär, hallon, kvarg, havremjölk och banan, toppade det hela med nötter och kokos. Så himla gott, frågar mig varför jag inte gör detta oftare. Den försvann i ett nafs! :)


Imorgon flyger jag till Uppsala för ny utbildning, jag ska lära mig rädda liv i vattnet! 
4 kommentarer:

 1. Mysigt med en löpdate i nya miljöer och så mycket gott, älskar smoothie.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Smoothies är verkligen underbart gott. Vi gör det i stort sett varenda dag och har med som mellanmål till jobbet. Riktigt gott och ett bra sätt att få i sig lite extra frukt och bär så här års! :)

  SvaraRadera
 3. Verkligen en störtskön skog! Och svälja ner smoothie ur ölglas kan säkert vara något ;-)

  SvaraRadera
 4. Verkligen underbara foton! :-)
  Bästa rundorna, de där i skogen (tycker jag). ;-)

  Kram M

  SvaraRadera