lördag 18 oktober 2014

PT to GO


Vad jag har pysslat med senaste dagarna: PT to GO, utbildning nere Lund.

I två dagar har vi sugit åt oss som svampar om hur vi bäst marknadsför och säljer in oss själva på vår anläggning som den personlig tränare vi är. Min specialitet skulle jag vilja säga är konditionsidrotten men även styrketräning som är grenspecifik. Intressanta dagar nere i Lund och det är mysigt att åka iväg och få lyxa till det med att sova på hotell, äta god mat, basta, träna, äta hotellfrukost tillsammans med dessa fina kollegor!

Men det är alltid skönt att komma hem och få sina rutiner igen, som träningen :) Mulet, grått, trist väder ute när jag sprang iväg på min runda i morse. Löpningen var sagolik vacker ändå. Jag håller mig till 21 km då jag är rädd om min häl som började göra ont passet då jag körde 3 mil. Nu jobbar jag med tåhäv och hoppas att det ska hjälpa min väg. Idag gjorde den inte ont och det är himla skönt! Nästa helg kanske jag vågar mig på lite längre distans!

Borås 6 timmars närmar sig med stormsteg... Jag är inte riktigt beredd ännu! Men jag ser det loppet som ett lååååångt träningspass! Flytta mina gränser! :)

4 kommentarer:

 1. Näven har du varit i skåneland och njutit av regnet? :) låter spännande och kul med utbildning i alla fall! Krya på hälen och hoppas den snart vill springa långt igen!

  SvaraRadera
 2. Så härligt! Låter som en jättefin helg <3 Kramar

  SvaraRadera
 3. Fina bilder på dig. Utbildning är alltid kul, men hälen hoppas jag verkligen går över snart.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag har aldrig sett någon så stilig PT som dig innan ;-) Pimp my conditioning liksom! Och kan du inte cykla sex timmar i stället för att springa, bättre helt klart ;-) I dag årspersade jag på sadeln, 5230 km, det du!

  SvaraRadera