fredag 3 oktober 2014

Spinningpass - Hallelujah moment


Ny månad och nytt spinningpass för mina deltagare under morgonklassen. Det var så himla underbart att entra en FULL spinningsal. Ett härligt pirr i magen när det är första gången man kör passet. Jag och 40 starka cyklister väckte upp våra kroppar.

Mitt pass var ett intervallpass med mycket tempo. Jag vet att de vill utmana och att de vill ha bra med tempo så det blev full fart på benen och en ansträngande till en mycket ansträngande känsla. Det blev klassiska 4 min intervaller, 3 min intervaller, kort backe däremellan och sedan korta intervaller på 1 min i finalen. OJ jösses så jobbigt det var.

Jag kände att jag fick till den rätta känslan som jag ville förmedla med mitt pass. Deltagarna såg mycket trötta ut efter passet,  nöjda, starka och kom med ett leende på läpparna.

"Lina detta var ett hallelujah moment" "stjärnklass på det här" "bästa passet i år"

Sådana kommentarer gör mig så himla glad. Jag hade ett leende på läpparna resten av dagen sen! Fantastisk känsla. Sprudlande. Älskar dessa morgonpass!

Levande, energi, styrka....

2 kommentarer:

  1. Ett pass med dig som instruktör vore ju så kul! Du får dra ihop en blogg- tri-helg med lite kul träning. Jag skulle pipa ner till Varberg direkt!

    SvaraRadera
  2. Men typ alltså exakt, dagens själasörjare är inte präster, de är spinningledare, Hallelujahhh

    SvaraRadera