fredag 14 februari 2014

Hjärtan Spinning och PT-jobbet


Hoppas ni haft en fin dag. Jag fick börja min i den där älskade cykelbubblan. En full sal och återigen kämpar grymma deltagare. När man slår en anblick på Activio tavlan och alla ligger och pressar i gula zonen, ansträngande känsla, jäklar vilket driv, de är så duktiga. Fantastiskt härlig känsla, sådär att man bara vill hoppa omkring, så kändes kroppen och  jag bara njuter. :)

Sedan har dagen bestått av fantastiska PT-kunder som kämpar som bara den med utmanande övningar som jag ger dem. Jag älskar verkligen mitt jobb som PT och det känns i hela kroppen att jag har hittat rätt. Det är detta jag vill göra och jag vill utvecklas och lära mig ännu mera. Jag trivs och har det bästa jobbet. Det känns verkligen GULD. Så tacksam att jag får hålla på med det jag brinner för. Träna, inspirera och motivera andra.


 
Happy Friday. Glad alla hjärtans dag, massa kärlek till er läsare! :)
 5 kommentarer:

 1. Shit vad längesen jag körde spinning kom jag att tänka på nu. Saknar gula och gränsen till röda zonen lite. På sätt och vis....! ;-))

  Kram M

  SvaraRadera
 2. Det är såå underbart att du hittat rätt (äntligen) 😉 du är bäst!! Kram!!

  SvaraRadera
 3. Din energi er smittende, og jeg får lyst til å reise til Sverige bare for å delta på en spinningtime med deg! Ha en fin helg <3

  SvaraRadera
 4. Jätte kul att läsa att du hittat din grej! Känns verkligen att du brinner för det du gör!

  SvaraRadera