torsdag 27 mars 2014

Brick-Pass och Lyxfrukost


Jag älskar morgonträning. På torsdagar jobbar jag kväll och börjar kl 12. Jag gillar att kliva upp tidigt och starta igång dagen med träning så även i dag. 05.45 ringde klockan och en timme senare satt jag på spinningcykeln tillsammans med ett gäng morgonpigga cyklister.

45 min senare hoppade jag och Ruben i löpskorna och började springa längs strandpromenaden. Vi fick uppleva en vacker stilla morgon. Även idag ville benen bara springa på i ett fartfyllt tempo. Pulsen kändes bra och jag hoppas att denna löparfeeling håller i sig länge.

Längtar till Kalmar Ironman. Det blir höjdpunkten i år. Just nu är mycket fokus på den och det känns bra. Är så otroligt glad att jag har en plats, känns fortfarande som att jag drömmer.

Efter ett bra brick pass, cykel och löp, så unnade vi oss en riktig lyxfrukost på stadshotellet!
Otroligt gott, det borde man göra oftare!


Började dagen på det bästa sätt :)
 


5 kommentarer:

 1. Lyxigt. Alltså främst frukosten. Men morgonträning är också lyx :)

  SvaraRadera
 2. Jag är likadan! Går nästan alltid upp vid 05.30-05.45 även de dagar då jag jobbar kväll. för morgonträning är det bästa! Finns ingen bättre start på dagen.

  SvaraRadera
 3. Underbart! <3 Nu när vädret börjar bli så bra är det perfekt. Solen är helt magisk nu tycker jag.

  Jag har kört tre pass. Första som var ett testpass så körde jag cirkelpass, 12 övningar och detta gjorde de i 2 varv. Emellan och efter varven blev det bonus med en slags variant på plankan. Man står på tå och händer och går ner på armbågarna och upp igen.

  Sedan andra gången körde jag tabatacirkelträning då de aldrig kört tabata så testade jag med att ha stationer ute och då jobbade man i 20 sek, vila 10 sek. Jag valde att mestadels varva med två olika övningar. typ en konditionsövning och sedan en axelövning tex och varje block blir sammanlagt 4 min. Sedan var jag lite taskig och valde knäböj x8 på en station, det blev jobbigt för dem :P Det kändes tryggt för dem att vi körde med olika stationer (även med förklaringar på varje), men min förhoppning är att jag ska kunna stå där framme ett av de passen som är kvar och att vi kör ett rent tabatapass och att de står kvar vid sina platser och ser vad jag gör :P Cirkeltabata blir att alla gör olika varje gång medan ett vanligt tabata då gör alla samma.

  Denna gången körde jag ett styrkepass då jag själv stod där framme och visade vad de skulle göra. Det har jag aldrig tidigare gjort för dem. Gick runt och korrigerade om det behövdes, minimalt med vila. Körde igenom hela kroppen (ben, triceps, rygg, biceps, axlar och mage)och bonus med en tabatalåt med kondition på slutet. Stackarna, det var ganska tufft ;)

  Lite virrigt blev det nog allt, men hoppas du förstår lite iaf :D Jag har helt fria händer att göra vad jag tycker, men jag har frågat dem vad de helst vill göra. Jag är ju där för deras skull och inte min =) Kramar

  SvaraRadera
 4. Jag trodde att man promenerade på strandpromenaden jag..

  SvaraRadera
 5. Så härligt det låter! Och som alltid blir jag lika inspirerad av att läsa om dina pass och längtar till jag kan komma upp i lite volym i konditionsträningen igen. :)

  SvaraRadera