söndag 30 mars 2014

Gokväll väggen!


Efter jobb på gymmet var jag rätt trött när jag kom hem. Men tänkte att en löptur skulle hjälpa mig och bli lite piggare, solen sken och det var alldeles fantastiskt väder!

Jag tog de första stegen och kände att cykelturen från gårdagen satt kvar i benen. Ibland när jag är seg i benen så brukar det släppa bara jag fått komma igång lite. Men idag var det trögt!!! Det var tungt och benen kändes som stockar. Energin bara dalade mer och mer. Benen ville inte springa, de ville bara gå. Men jag är så envis och springer vidare. Löpkänslan är lika med noll men jag envisas.

Så händer det igen. Jag blir illamående och det känns som att jag i nästa stund ska kräkas. Magen börjar bli orolig och jag stannar till. Blir arg och frustrerad! Energin är slut och väggen är här, jag orkar inte mera. Sista biten hem går jag. Det blev 11 km med snitt 04:49, hur det gick till har jag ingen aning.

Nu mår jag bättre men fy tusan vad illa jag mådde där en stund. Nu blir det vila resten av kvällen och ladda med energi!! Fick i alla fall skåda en vacker strandpromenad ikväll!8 kommentarer:

 1. Dom stunderna är aldrig särsklit roliga. Kroppens sätt att säga att den behöver vila? Min brukar protestera på det sättet när det gått länge sedan jag vilat ordentligt. Efter en vilodag brukar det kännas bättre igen.

  SvaraRadera
 2. Låter lite läskigt, var rädd om dig.

  SvaraRadera
 3. Nej men det låter inte som någon rolig känsla. Men - du är alltså också mänsklig!!? Trodde nästan att du bara kunde mala på i all oändlighet. Kram o ta hand om dig!

  SvaraRadera
 4. Du har upplevt det tidigare Lina, du vet att inget är "fel" och du vet du kommer tillbaka. Starka, grymma du!

  SvaraRadera
 5. Men hallå.......din kilometertid är ju bra! Men fasen vad äckligt med den där känslan. jag vet jag hade så för några veckor sedan på ett spinningpass-jag fullkomligt körde huvudet rätt in i väggen.....inte skönt. men vila på det så var jag på topp igen sen :) Som vanligt grym inspiration...har inte hunnit läsa här på mycket länge!

  SvaraRadera
 6. härligt med racerpremiär!!! men fy för magontet, det är verkligen inte kul när det blir sådär....

  SvaraRadera
 7. Jag känner igen känslan. Tyvärr kommer såna där pass någon gång emellanåt....
  Dock lika frustrerande varje gång, så jag förstår dig! Bättre tur nästa runda!

  Kram M

  SvaraRadera
 8. Gamla goa väggen - när varje meter ger massor. Gamla farliga väggen - när varje meter kan ge skador. En balansgång mellan motgång och framgång!

  SvaraRadera