lördag 29 mars 2014

Premiär på Cervélon


Min lägenhet blev så mycket snyggare idag. Cervélon är äntligen på plats. Finaste inredningsdetaljen, min kärlek! Idag blev det även tempohoj premiär utomhus. Det pirrade i magen när jag klickade fast fötterna. Men bara efter några tramptag kände jag, det var vi igen, Den där underbara känslan av att susa fram och känna vinden mot kroppen. Frihetskänsla!

Jag mötte upp Ruben och Nina vid strandpromenaden. Solen sken från en klarblå himmel. Nina var vågad och körde kortbyxor. Alltså vilken dag och den började där och då.

Vi cyklade genom små byar, vi passerade några vattendrag, kände doften av koskit, landet, röda ladugårdar. Små fina vägar och just där njöt jag som allra mest. Fantastiska miljöer att skåda. Några tuffa backar som gjorde att det sög rejält i benen, sådär härligt skönt, jag älskar backar, att få trycka på och verkligen låta det sticka i benen. Det är då jag är som mest levande.

Det här är livet. Cykling. Triathlon. Fint sällskap. Sol. Vilken toppendag, en dag med guldkant. Jag bara bubblar omkring nu resten av kvällen. älskar dagar som denna! Nu ska jag njuta av detta och hålla dagen varmt om hjärtat. 

8 kommentarer:

 1. Åh va häääääääääääääärligt!!!!! :-)

  SvaraRadera
 2. Ååååå! Jag ska ut i morrn, det får nog bli racer:-)
  Härliga bilder Lina:-)

  SvaraRadera
 3. Åh va härligt! !! Imorgon ska jag ut på premiär!

  SvaraRadera
 4. Härligt!
  Vi körde också premiärturen idag. Helt underbart!

  SvaraRadera
 5. Ja jag gjorde utomhuspremiär för ett par dagar sedan, helt underbart! Även om vi har snön kvar i alla diken ;)

  SvaraRadera
 6. Härligt med cykelpremiären, jag är i köpenhamn och börjar också känna av det här vädret... men jag saknar pedaler... ;) kör hårt!

  SvaraRadera
 7. Exakt, cykling det är tro, hopp och kärlek på riktigt, cykling tror jag mer på än på biblen.. ;-) Körde en runda på 51 km i dag i fantastiskt soligt svenskt vårväder. Landade cykelveckan på 150 km!

  SvaraRadera
 8. Så underbart! Man måste bara älska detta väder. Jag hoppas det är här för att stanna :) kramar

  SvaraRadera