onsdag 5 mars 2014

Partner fixad till Marstrand Swim/Run ultraKänner en stor tomhetskänsla. Levde lite på hoppet om att de skulle släppa fler platser till Ironman Kalmar. Men igår fick jag svaret nej! Känns supertrist att inte få medverka och jag grämer mig att jag inte anmälde mig på studs, men där och då fanns det några anledningar till att jag inte kunde.

Istället får jag åka till Kalmar och vara support, som jag ska HEJA fram alla som kämpar!! Min energi kommer jag ge till de som sliter på banan.

Jag får blicka framåt och satsa på IM Kalmar 2015 och vara i mitt livs form då! :) 

En rolig sak är att jag har hittat mig en partner till Marstrand Ultra Swim/Run. Jäklar vad vi ska kämpa oss igenom 6 km simning och 5,2 mil löpning. Det blir min tuffaste utmaning i sommar. Aldrig har jag simmat så långt! Spännande! Hoppas på magisk bubblande känsla, så som i Kalmar...


8 kommentarer:

 1. Det är så synd att du inte får dig en plats till sommaren :-( Tror nog att du lär ge massor av energi till dem på banan!

  Spännande med marsstrand Ultra! Jisses vilken utmaning, bara det att springa 5,2 mil är...långt :-) Men det klarar du nog med bravur :-)

  SvaraRadera
 2. Synd att du inte får någon plats. Men då har du ju ett år extra på dig att träna iaf..:)

  SvaraRadera
 3. Va synd men spännande att testa något nytt med :-)

  SvaraRadera
 4. Jag har i flera år sagt att jag skulle göra en IM innan jag fyller 40, och det skulle vara 2015. Men jag har lagt den tanken på hyllan. Det är för långt för mig. Halv IM räcker lagom för mig... ;) Marstrand swim/run kommer gå som en dans för dig. Starka Lina!! :)

  SvaraRadera
 5. du kommer säkert göra tokroliga andra saker hela sommaren, även om det blir ett mellanår utan IM.

  SvaraRadera
 6. Kan man inte köpa av någon som säljer närmare inpå? Trist annars!!

  SvaraRadera
 7. Lina! Tänk vilken känsla det kommer bli 2015 när du ståt vid start. Dubbel bubbelkänsla!!! Du kommer få ett kanonår ändå. Helt säkert.

  SvaraRadera
 8. Ser att Nirvana har några platser kvar till Kalmar men det är nog tyvärr ockerpriser.... :(

  SvaraRadera