tisdag 25 mars 2014

Löpning 04:38 snitt


LöpTisdag! 

Benen har fått fnatt. Jag förstår inte hur det går till! Jag känner mig förvånad efter varje löppass numera. Hur går det till? Benen har fått upp en rejäl fart och jag hinner inte tänka utan det går av bara farten. 

En flygande känsla. en underbar känsla under min tur idag. Nöta, mala, håll tempot uppe, bra Lina, du är stark, du orkar! Peppar mig själv med positiv energi och den fylls på när andra löpare längs vägen hojtar:  "vilket grymt löpsteg du har, härligt jobbat " Jag får mera självförtroende och benen far iväg i mera fart.


14 km in på löpkontot på 1 h 5 min, snittet blev 04:38 en galen fart för att vara mig! Superhappy! :)

9 kommentarer:

 1. Det är nog något i luften...?! ;-))
  Kram M

  SvaraRadera
 2. Shit vilken fart. Har du något mirakelrecept på hur man tar sig dit? Har du ändrat något i din träning? Låter supernajs att swischa fram sådär ju!

  SvaraRadera
 3. Härligt med fnattet i benen! Tjohoo!

  SvaraRadera
 4. Hejja hejja, njut av den där känslan i benen och försök får musklerna att minnas!!

  SvaraRadera
 5. Det här vänt för dig, som skjutton! Minns att du i början av året skrev att det var tungt. Jag visste redan då, att du skulle få en fin fin vändning. Din vilja och styrka kommer ta dig långt!

  SvaraRadera
 6. Kul att följa din blogg, vilka skor använder du när du springer? Jag är lite sugen på att testa Asics tri-dojjorna, vad tycker du om dem?

  SvaraRadera
 7. Men jösses! Du går bara från klarhet till klarhet!! Galet snabba kvinna .-D

  SvaraRadera
 8. Heja dig! Jag blir sjukt peppad av detta och HOPPAS att det en dag vänder för mig också. Kanske kan även jag, fröken snigel, en dag få fart under fötterna :) Kepp up the good work! Och du, VI SES I KALMAR :) Kram /Sophie

  SvaraRadera