måndag 21 juli 2014

2 timmar löpning


Klockan 16 igår tog jag semester och det firade jag med 2 timmars löpning. Om jag ska sammanfatta med ett ord säger jag HETT! Jäklar vilken värme i luften. Jag fick stanna vid två toaletter längs med vägen för och skölja huvudet med kallt vatten och det hjälpte en stund. Jag kvicknade till och det gick bra att löpa. Men igår var det verkligen pannben i hettan.

Två timmar med fokus på att hålla ett lägre tempo, det är svårt men värmen gjorde att det ändå gick rätt så bra. Sista halvtimman fantiserade jag mig bort, jag såg vattenmeloner, nektariner, vatten, allt läskande jag kunde komma på. Det var otroligt hett men nu är passet gjort och jag känner mig riktigt nöjd med 23 km. Bra och öva på att springa i värmen för det kommer bli hett på Amfibiemannen, då spring i våtdräkt. Tur att vi ska simma mellan sträckorna. Det börjar pirra lite smått i magen...

Idag kändes det väldigt konstigt att inte gå till jobbet, rena lyxen att vara ledig. Jag började dagen med lätt morgonsim sen har jag hängt vid stranden hela dagen. Otroligt härligt med sol och bad. Imorgon väntas löpning på morgonkvisten sen hänger jag nog på stranden igen. Lyx att ha stranden så nära, känns som jag bor utomlands! Så vackert! Älskar västkusten och fina Varberg.
5 kommentarer:

 1. Jag håller med Lina! Varberg och omgivningarna där ikring är underbart fina. Har njutit idag av löp och sim nu är vi snart hemma i Stockholm igen.

  SvaraRadera
 2. Härligt att springa i värmen! Två timmar i den temperaturen är riktigt bra! :-)
  /Carl-Emil

  SvaraRadera
 3. Jag klarade av halva sträckan i värmen. Grymt impad över 2 timmar! :-)
  Kram M

  SvaraRadera
 4. Skönt att vi har de 14grader och duggregn, här är de långt till sol just nu. ;)
  Två timmar i den där värmen är bra gjort!

  SvaraRadera
 5. Bra jobbat Lina! Vilka bra långpass du får till, både på cyklingen och löpningen! Avis på semestern!

  SvaraRadera