fredag 18 juli 2014

OW-SWIM I SJÖ


 
Igår var det dags för simdejt...
 
Jag och Ruben for till Skällingesjön där det är noll risk för brännmaneter. Underbart och simma i en sjö och kunna ha fokus på tekniken och släppa dessa maneter för en stund. Vi simmade på i bra fart och det var en ljuvlig kväll. Kvällssolen bländade mig i ögonen vid varje andetag, jag kände mig stark i simtaget.
 
Det som bekymrar mig är kylan. Jag började frysa efter 1200 meter. Kylan liksom tränger sig in i huden och stannar där medan Ruben var överhettad i sin dräkt. Bara låta kroppen vänja sig vid kylan. En fin simtur på 2,4 km. Sen fick jag ett getingstick i foten så den är svullen nu men jag hoppas det går över.. attans!!!
 
 
Kvällen avslutades med sushi vid klipporna. En sådan där perfekt sommarkväll.
 
Magisk!
 
 

 
 
Idag är det en vecka kvar till min första Swimrun tävling och jag känner mig nervös men taggad. Jag hoppas att Amfibiemannen bjuder på varma grader i vattnet. Nu tänker jag på om jag ska klippa mina ben eller om jag ska låta dem vara kvar? Kanske behöver dem för att hålla mig varm.  Det ska bli spännande och prova något nytt. Jag önskar att jag hade sprungit några meter till med våtdräkt, men jag tänker att det får gå bra. Jag har grymma Helena med mig och vi får pusha varandra! Det kommer bli KUL!
 
 
Idag jobbar jag näst sista dagen sen går jag på semester och det ska bli så himla ljuvligt. Dagens lunch intogs med denna utsikt över havet. Jag är så himla glad att jag bor vid kusten. Det ger massa energi och kraft. Ikväll blir det härligt häng vid havet och vi ska lyssna på Winnerbäck som spelar.
 
 
Imorgon är det dags för cykeläventyr igen... :) Lycka! 
 

1 kommentar: