söndag 6 juli 2014

Cykel-Lycka i helgen


Efter Vansbro triathlon så kände jag mig inte helt hundra i kroppen. I måndags kom den smygande, förkylningen och den blev bara värre och värre. Näsan rann och huvudet kändes tungt. Grymt tråkigt! Såg formen rinna av mig och brytas ner. Vilade i stort sätt hela veckan och sov mycket. Det gjorde under för i lördags vaknade jag upp och förkylningen var nästan borta, näsan hade slutat rinna och jag kände mig mycket mycket bättre.

Lördag 2 h 30 min h i sadeln 

Så i lördags gjorde jag i ordning Cervélon för cykling igen och var så himla lycklig då jag fick känna vinden i håret. Jag njöt av 2,5 timme i sadeln i ett överhettat vackert Halland. Sommaren är här med besked. Varma ljumna kvällar och stekheta dagar. Tur det fläktar på cykeln!Benen kändes bra men tog det lite lugnt i och med förkylningen som varit i kroppen. Njöt på sadeln och var cykelbubblig.

Söndag 4 h 13 min cykellycka

Idag när jag vaknade så kände jag bara hur cervélon kallade på mig igen. Jag vill ha mer. Trampade iväg i fint behagligt distanstempo. Motvinden mot kroppen som är min bästa vän. Backarna som kom en efter en betade jag av. Åh det är en så härlig känsla när man känner hur benen jobbar och blir starkare. Det var så makalöst vackert ute idag. Halland I´m in love. Vilka vackra öppna landskap. Energipåfyllning med raw bite. 

Jag kände mig så himla lycklig idag när jag cyklade.Tänk att man får vara med om det här. Cykla med cervélon genom magiska fält, klarblå himmel, vackra färger. Jösses vilken dag. 4 timmar i sadeln, ren och skär lycka.

Sen toppade jag dagen med att träffa fina Nina, vi åt glass och njöt av sommarvärmen på balkongen. På onsdag simmar vi igen! :)  2 kommentarer:

  1. Härliga bilder!!
    Hm... Funderar på om cykling är "lättare" (förstå mig rätt!) än löpning i värmen....? ;-)

    Kram M

    SvaraRadera
  2. Cykling är den enda lyckan! Blir man inte lycklig av cykling, då blir man det aldrig.. ;-)

    SvaraRadera