måndag 14 juli 2014

Halvmara i åskregn


Söndagen bjöd på ett evigt regnande....
 

Jag hade långlöp på schemat så det var bara och knyta på sig skorna och ta sig ut i 17 grader och hällregn vilket kändes som bra förutsättningar för en frisk och härlig tur. Det var lite småkyligt i början innan jag blev varm i kroppen men sen höll jag värmen hela turen trots ihärdigt regnande och en blöt kropp.

Lite småseg i benen fortfarande och även träningsvärken i baksida lår har inte velat släppa sen benpasset jag körde i tisdags. Helt galet vad det sitter i. Det var inte många som jag mötte på min väg.
Hade nästan hela strandpromenaden för mig själv, vilken lyx  :)

Kroppen kändes pigg för övrigt. Härlig känsla att springa i regn. När jag kom in igen efter 21 km löpning var jag dyngsur från topp till tå men glad lycklig och tankad med ny energi!
 

Idag vaknade jag här på simstadion. Noll risk att möta några brännmaneter här så bara fokus på tekniken och nöta mala i min egna bubbla. Fantastiskt skön simning i 90 min och det kändes som att jag hade kunnat hålla på i en evighet och simma. Njutningsfullt.

Efter simmet blev det corestyrka i gymmet. Bland annat övningen nedan på filmen. Härligt start på dagen. Imorgon väntas det en dejt med cervélon igen.... Intervaller på schemat! :)


 
 

4 kommentarer:

 1. Det är pannben det; att ge sig ut oavsett väder! (Inte för att jag är förvånad att du har det alltså..) ;-))
  Kram M

  SvaraRadera
 2. du är ju van att springa halvmaror i regn ;)

  SvaraRadera
 3. Vilka ögon du har, jag drunknade direkt ;-)

  SvaraRadera
 4. Skönt, då vet man att det inte är risk att möta några knasiga människor som jag gjorde på min långtur igår. Det förstörde hela min löptur =( Blev så rädd att jag höll på att göra i brallan. Jag kanske är lite för feg, men så tänker jag att jag ska väl kunna springa vart jag vill utan att man ska bli rädd för några killar :O Bra jobbat Lina! Du inspirerar mig till tusen ska du veta. Kramar ifrån mig!

  SvaraRadera