måndag 9 januari 2012

Måndags trippeln spinn-core-sim!

Skönt att vara tillbaka i norr och få köra måndagstrippeln. 
Fast idag blev det bara på halvfart tyvärr. En ond vad förstörde min cykellycka ikväll.

Jag har sökt efter stötvågsbehandling här i Luleå men utan resultat. Så nu får jag kolla några andra vägar. Det känns inte bra när det nu blir sämre och sämre. Börjar bli väldigt less nu på att gå runt och ha ont. Orolig!!!

Jag får trösta mig med att simningen gick desto bättre. Då känner jag inte så mycket av vaden.
Ikväll körde vi stenhårt jag och CM.
75 min i simbubblan och det kändes som att jag kunde simma i en evighet. 

Älskade simning.. 

In i simbubblan 5 kommentarer:

 1. Vad tråkigt att vaden gör så ont. Hoppas verkligen att du hittar en behandling som gör den bättre snart.

  SvaraRadera
 2. Igår var vi grymma! Måndagar knäcker! (fortfarande nöjd med mina 120 längder ;) /c-m.

  SvaraRadera
 3. Men dum-dumma vad! Vad är det för fel? Är du säkert på att sjukgymnasterna i stan inte utövar stötvågsbehandling? Det gör min sjukgymnast här, men det kanske inte alla gör, jag vet inte. Du får komma till Leksand :)

  SvaraRadera
 4. Fy för din onda vad. Vad har du fått för behandling tidigare?
  Jag fick ju problem med min vad. Då sa min naprapat att jag var sned. För mkt stillasittande vid datorn och stress som gjort att jag är spänd i axel/arm vilket gör att när jag springer så är jag mer stel i höger sidan av överkroppen vilket gör att jag vrider vänster sida mer, alltså blir en snedbelastning som sätter sig i min vad. Lite knäckande och masserande av naprapaten plus att jag själv måste försöka slappna av och inte stressa hjälpte.

  Kan ju vara så att många tankar (stress o annat som gnager i huvudet) kan sätta sig i vad eller i annan kroppsdel. Är kanske inte vaden det är fel på. Försök hitta en bra naprapat som ser helheten i din kropp både fysiskt o psykiskt och inte bara tittar på vaden utan helheten.

  Hoppas verkligen det går över snart!! Kram!

  SvaraRadera
 5. Lina, stötvågsbehandling finns på Helex. En kollega till mig har gått på sådan behandling där för sin fot nyligen. Tror sjukgymnasten hette Dan, men det spelar nog mindre roll. Ring till dem och kolla!

  SvaraRadera