måndag 19 mars 2012

Läkarbesök!


Uppdatering Vaden.

Jag är en aning omtumlad just nu efter morgonen.

Läkarbesök.

Läkaren var bra mot mig. Jag berätta allt jag gjort och han tyckte liksom jag att det var konstigt att jag inte blivit något bättre.Jag borde ha blivit det om det hade varit en inflammation.

Röntgen är beställd! 

Jag fick även göra något som är det värsta jag vet. 
Ta blodprover.
Svimmade av lite grann.. mina kärl ville inte visa sig så fick en skräckupplevelse med många stick i armen. 
NU är jag under utvärdering.
Jag är nervös på vad provsvaren kommer säga.


Men kanske kommer jag få veta varför jag aldrig bli bra?!7 kommentarer:

 1. Förstår att du är nervös men nu får du ju förhoppning svar på varför det inte ger med dig.
  Å jag hoppas du snart blir bra!
  Håller alla tummarna jag har!

  SvaraRadera
 2. Usch, aldrig roligt att gå och vänta på provsvar. Hoppas iallafall att de kan ge dig ett svar på varför din vad är så seg på att bli bra. Hoppas att du snart slipper ha ont!

  SvaraRadera
 3. Bra att dom tog på dig på allvar. Hoppas nu du får veta vad som orsakar smärtan OCH att det går att göra nånting åt det.

  Du kommer springa igen, det tror jag!

  SvaraRadera
 4. Trots att det är jobbigt så är det bra att du nu är under utredning och att röntgen också är beställt. Tycker helt klart att det är rätt läge att gå till botten med detta nu! Håller tummarna och önskar all lycka att det ger resultat och bra besked som du fort kan ha nytta av!

  SvaraRadera
 5. Vad bra att det ändå kändes bra och att du fick fint bemötande! Så viktigt! Och skönt att de tog både prover och beställde röntgen-tid!

  SvaraRadera
 6. Härligt att det är på gång nu Lina! Snart får du veta hur du ska rehab:a din skada och vips är du på gång mot ditt mål!! Jag håller alla tummar jag bara kan!

  SvaraRadera
 7. Vad skönt ändå att du är på väg! Jag vet, är ju där själv! Det kommer att bli bra, Lina.

  Tänkte på en sak. Förra veckan skrev jag hos dig att med motgångar kommer det något nytt, nya möjligheter. För det är faktiskt så, att jag inte varit skadad den här vintern, hade jag just NU inte kunnat förverkligat min företag. Jag hade varit så full av tränings intensitet och endorfiner till min sport att jag hade inte gett det tillräckligt med tid.

  Och tydligen var det så, att det var dags att förverkliga drömmen nu, annars hade det inte blivit möjligt. Så i de mörkaste dalar, min vän, finns det bästa ljuset.

  Kram & ta hand om dig!

  SvaraRadera