fredag 3 maj 2013

55 min Spinning 2 h cykling


Cykelfokus idag. Instruerade först en spinningklass i morse. Nästan fullt i salen, extra roligt och vilken fredagsstämning. Det var på topp, mycket strålande energi från hela kroppen!

13 min backe 
4x3 min intervaller 80% -->
3x2 min intervaller 80% -->
( 1 min rullvila mellan varje intervall)  

Fick många fina ord efter klassen, värmer i hela kroppen! 

Efter lunch drog jag och min kärlek cervélo i väg på en liten tur. Benen kändes lite trötta så en kort och lugn tur kändes bra. Kort blev den, men ack så jobbig. Motvinden mot kroppen gjorde att mina ben segade till och blev toktrötta. Jag fick slita idag. Men vilken tur att det vackra längs med vägen och känslan att få sitta på cykeln väger upp motvinden som stretade emot mig. Den gör ju faktiskt mina ben starkare. 

Lite ilska längs med vägen fick jag också. Bilister som bara kollar åt ett håll när de kör ut från en utfart.
Fick tvärnita för bilen som inte såg mig. Blev rädd och arg. Blev även attackerad av två hundar som kom springandes längs med vägen. Farligt! 

Men annars så hade jag en bra tur. Mycket vilja!!! 

När jag kom hem blev jag väldigt glad. Ett paket från runnersworld låg innanför dörren. Tackar så mycket för detta exemplar. Jag ska genast sätta mig ner och läsa i den första svenska triathlonboken. Stort! :) Öppnade även ett annat kuvert och blev stolt och glad. Lic. Personlig tränare. Godkänd praktiskt och teoretiskt!  Känns helt fantastiskt!!

 


7 kommentarer:

 1. Grattis!!! Vill gärna höra vad du tycker om boken. Trevlig helg.

  SvaraRadera
 2. Du strålar verkligen där i cykelhjälmen =D Ska ta premiär nästa vecka på min racer...lite ovan än :)
  Fina paket också! Grattis igen!

  SvaraRadera
 3. Underbart med cykling o ännu bättre med sån utsikt.

  Vilken perfekt dag att öppna brevlådan med två godbitar som låg i posten. Kul med en bok om triathlon, hoppas den är bra!

  Trevlig helg på dig!

  SvaraRadera
 4. Jag hoppas det lossnar med simningen nu. Jag är glad för varje 25 m extra jag orkar simma :D Jag är förvånad hur angelägen jag är över att bättra mig. Vilken fin dag du haft, det kan inte bli bättre. Jag har hört talas om boken, hoppas den är bra :D kramar

  SvaraRadera
 5. Ser härligt ut men antar att vindarna är lite jobbiga .. Och läskigt med hundarna. Blev jagad en gång när jag sprang, (av en jättestor best) blev fullkomligt livrädd och ägarna bara stod och skrattade!! Blir förbannad när de har hundarna lösa i löparspåret. Men fort sprang jag .. ;)
  Vilket härligt diplom Lina!!
  Ska du jobba som PT på gymmet ?? Eller starta eget ??
  Ha en fin helg!!!
  Kram :)

  SvaraRadera
 6. Vilken trevlig post du verkar få. Jag får mest räkningar och annan tråkig post :) . Och trist att bilister är så oförsiktiga - ibland hoppar hjärtat verkligen nästan ut...

  SvaraRadera
 7. Stort grattis och hipp hurra för dig!

  SvaraRadera