söndag 19 maj 2013

Run - Off - Bike


Eftermiddagen och kvällen igår var magisk. Vilket högtryck, som en riktigt het sommardag i juli. 
Älskar att ha vattnet och strandpromenaden nära, njutning. Gillar Varberg mer och mer.

Härliga sommarbilder!

Bästa brännan är startad från och med nu... :) Idag när jag vaknade var det tyvärr mulet men fortfarande varmt. Blev ändå en tur till gymmet för att vara med på min sambos premiär på cykelsadeln som instruktör. Passet var förbaskat jobbigt grymt bra för benen, backträning de luxe. Det är lite speciellt att sitta med som deltagare i stället för där framme. 

När man är med som deltagare kan man gå in i sin bubbla ännu mer och fokusera.
Hade en grym tjej bredvid mig som hade en grym takt i benen som jag hängde på. Vilket driv. 
Svetten rann och jag var dyngsur efteråt. Skönt att få svettas riktigt ordentligt.

Efter cyklingen tog jag på mig mina löparskor 

RUN - OFF - BIKE - springa efter cykelträning. 
Ju mer man tränar på detta, desto bättre kommer det att kännas att springa efter simning och cykling. 

Gärna 1-2 gånger i veckan relativt kort, 10-30 min. 

Min känsla i mina ben var grym. Jag kände mig så lätt. Och jag vet att i Kalmar, 2011 och 2012 har mina ben känts oförskämt pigga efter simmet och cyklingen så löpning har gått väldigt bra. MEN i år vill jag att den ska gå bättre. Jag vill verkligen satsa på löpningen. Jag vill bli en stark löpare.

Jag vill också bli en bättre cyklist. Där har jag tappat lite självförtroende. Känns som att jag inte bli nå bättre på att cykla. Självförtroendet måste byggas upp vad gäller cyklingen - vill bli bättre - gäller att skapa positiva tankar! 

Löpningen är den del som känns bäst just nu... 
Älskar känslan att hoppa av cykeln och börja springa, jag och min kropp! Jag är tacksam att den hjälper mig och att den vill vara med på mina långpass jag kör. Otroligt glad. Idag kände jag mig som en evighetsmaskin!11 kommentarer:

 1. Härlig träningsdag! Jag tror cyklingen kommer, det är ju trots allt en sak att sitta inne på vintern och cykla jämfört med utomhus. Löpningen har du ju hållt igång hela tiden.

  Positiva tankar så! Sen Lina är du ju redan en grym cyklist, glöm inte det. Att kombinera alla tre grenarna är inte det lättaste och det du gör är imponerande :-)

  SvaraRadera
 2. Härliga bilder från havet! Vore kul om vi kan ta en cykeltur tillsammans snart!

  SvaraRadera
 3. Du ÄR en evighetsmaskin! Tvivla aldrig på det! Har du några tävlingar planerade t.ex. i löpning före IM?

  SvaraRadera
 4. Skickar dig en massa positiv energi och en varm kram med självförtroendeboost! Du är så sjukt duktig och du klarar mer än vad de flesta ens kan drömma om! Tro på dig själv och du kommer att gå hur långt som helst!

  SvaraRadera
 5. Den här tiden på året är det lätt att gilla Varberg:). Häftigt att det känns så bra att springa efter ett cykelpass! Själv kan jag knappt gå efter mina cykelpass:)

  SvaraRadera
 6. :) vilar du aldrig?

  SvaraRadera
 7. Du är helt otrolig!!! :-D

  SvaraRadera
 8. Va härligt! Vilken grym kropp du har! Du klarar allt! Men vilken värme det var i går! Gbg-varvet i 28 grader var kämpigt!!

  SvaraRadera
 9. Tack det värmer <3 jag skickar tillbaka massvis med pepp. Du är grym, glöm aldrig de. En inspiration! Kramar i massor från Anna overenskommelsen.blogg.se

  SvaraRadera
 10. Det låter så härligt när du berättar .. SÅ otroligt inspirerande!
  OCh underbara foton ... även din härliga solbränna ;).
  Kram :)

  SvaraRadera
 11. Vad härligt! Det låter som en riktigt bra grej, att köra löpning efter cykling flera dagar i veckan. Känns dom att man lätt blir stel och trött av att cykla först och att man därför behöver öva på det.

  SvaraRadera