onsdag 22 maj 2013

Löparskor


Älskade morgonträning. Idag var vi tillbaka. Simhallen 06.30 då trivs jag som allra bäst! 
Simbubblade långt och länge. Absolut bästa starten på dagen! 

Något annat som är tråkigt är att mina Asics sjunger på sista versen. Ett stort hål i hälen. Frågan är om jag ska köra säkert och köra på Asics igen då de alltid funkat väldigt bra för mig eller om man ska våga prova något annat. Himla svårt! 

Jag var inne på en butik här i stan och där rekommenderades adidas nya boost varmt. 
En ny sula som ska vara grym. 

Någon som springer i denna sko? Eller Asics triathlonsko? Ser himla snygg och rolig ut! :) 


http://www.startfitness.co.uk/uploads/images_products_large/51117.jpg

I vilken sko springer du i och vilken har du varit mest nöjd med? 


14 kommentarer:

 1. Åh nej va jobbigt det är när ens kära springskor måste bytas ut och man ska börja nöta in några andra! Jag springer i Asics och har bara haft olika typer av asics, nu har jag ett par lätta lite halvt terräng sko men ändå lite dämpade! Asics fuji heter dom :)

  SvaraRadera
 2. Underbart, jag saknar min träning. Blir galen och sliter mig i håret. Har nog inget hår kvar snart :S
  Angående skorna så har jag nike lunarglide, riktigt bra. Dock är de något "klumpiga" Jag kommer nog köpa en lättare sko när det är dags för skobyte :D
  Önskar dig lycka till, det är en ren djungel med skorna. Kramar

  SvaraRadera
 3. Ett bra sätt att förlänga livslängden på löparskor är att sy dit en tygbit i hälen redan när skorna är nya. Brukar ta plösen/tungan från gamla löparskor och sy dit den samt klistra lite längst ner, så att den sitter ordentligt. På så sätt går det att fördubbla livslängden och därmed halvera skokostnaderna. När det gäller skor har jag aldrig under mina 28 löparår varit nöjd med asics, av kvalitetsskäl. Exempelvis har jag aldrig haft ett par löparskor som är så sargade som de på fotot ovan. Rekommenderar Nike. En sko som alltid har fungerat bra för mig är Nike Air Pegasus. Den är nästan fulländad och är dessutom prisvärd. Även när det gäller tävlings- och spikskor så är det Nike som gäller.

  SvaraRadera
 4. Jag gillar den sista! Är själv sugen på den. Blir så glad när man ser den :) kram Suss

  SvaraRadera
 5. Jag springer i Asics, helt klart bästa skon! Har nyligen införskaffat mig asics triathlonsko, lätt och skön!

  SvaraRadera
 6. Jag springer med de färggranna asics noosa och gillar dem skarpt! Nike free är en annan favorit. Adidas boost måste jag nog kika närmare på :)

  SvaraRadera
 7. Jag älskar Asics DS Trainer. Mina knäproblem har dock gjort att jag blev tvingad att köpa ett par andra, jag har extrem pronation nämligen. Det blev ett par Brooks som jag hatade till att börja med men nu gillar jag dom. Jag går alltid till Runner Store här i Stockholm. De gör alltid en noggran analys och ger förslag på skor sedan diskuterar vi ofta oss fram mellan vad jag egentligen vill ha och borde ha. Det är ju inte alltid det man vill ha och det som är snyggast är det som är bäst. Tycker du borde kolla med någon kunnig där nere i Varberg särksilt med tanke på din vad och hur mycket du springer. Kram! Anna (annagoestria på instagram)

  SvaraRadera
 8. Snnygga. Jag springer i Adidas ( kommer inte ihåg vad de heter) Asics får jag ont i knäna av när jag skringer tyvärr så det funkar inte alls för min del.
  kram

  SvaraRadera
 9. jag springer i Adidas. Just nu Adizero Boston. Nästa blir kanske Adios. De passar min smala fot utmärkt

  SvaraRadera
 10. Brooks pure connect - underbara mockasiner! Känns inte att man har dem på sig.
  Asics DS trainers - har haft i många upplagor och de funkar alltid kanon.
  Har supersmala fötter så utbudet är lite skralt.

  SvaraRadera
 11. Nya bud. De snygga skorna skall inte alls vara bra att springa i enl. Team sportia... :( /Suss

  SvaraRadera
 12. svårt... tror nog vi har rätt olika fötter och rätt olika kroppstyp, jag har älskat Kayanos tidigare men den är nog onödigt stadig för dig (?) som är en så lätt löpare. jag pronerar rätt mkt, vet inte om du gör det.

  SvaraRadera
 13. Hej! Köpte precis ett par Asics Nimbus 14 som jag är nöjd med. Har alltid kört med Asics och har svårt att byta. Dock testade jag även Adidas Boost och velade väldigt länge innan jag bestämde mig för Asics. Men jag tror ändå jag ska beställa ett par Adidas Boost för de var riktigt sköna och satt som gjutna. Visste inte att de fanns i så många färger, har bara sett de svarta. Ha det gott!

  SvaraRadera
 14. Asics är det för min del.
  Årets tävlingssko är 2170.
  Jag hade gärna haft en lite lättare sko, men eftersom jag har storlek 51 så får jag ta lite det som finns..

  SvaraRadera