torsdag 8 augusti 2013

Boosta med energiI tre dagar nu har jag haft en konstant spänningshuvudvärk och svårt att sova. Idag tryckte Mona min kära massör på triggerpunkterna som sitter just ovanför ögonen, hjälp så ont det gjorde, men det lättade lite. Har fortfarande ont men hoppas att det kommer ge med sig. 

Kroppen känns en aning trött och seg och haft ett tryck över bröstet. Hoppas det beror på inre nervositet. Mycket tankar som far omkring i huvudet!

Idag skulle jag sprungit löpintervaller men lyssnar på kroppen och vilar. Hoppas det ger med sig tills imorgon! Jag vill så gärna vara i absoluta toppform tills nästa lördag! Tänker positiva tankar, boostar mig med bra mat och dryck, lite extra tillskott. Det är ju nu man vill känna sig stark! 

                                                    Vilar och laddar batterierna!! 

                       
  

13 kommentarer:

 1. Kanske lite tävlingsnerver. Det kommer gå så bra så.Det är ju nästan rutin för dig det här med IRONMAN. Ladda på;)

  SvaraRadera
 2. Bra tänkt och jag tror att det är alla tankar och nerver som suger lite energi. Inget konstigt med det! Ironman är tuffa grejer men du är ju supertränad för uppgiften. Ha en skön kväll. Hoppas du mår bättre imorgon!

  SvaraRadera
 3. Hoppas det bara är tävlingsnerver och att du är i ditt livs toppform nästa lördag.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Det är säkert lite tävlingsnerver som spökar! Tror nog att du kommer vara på topp hur det än bli det sista nu när det väl gäller ;)

  SvaraRadera
 5. Klokt att vila Lina! Hoppas att det är nerver och inget annat, du är din absoluta toppform redan, de här dagarna gör nog varken till eller fårn och är säger kroppen i från är det bäst att ladda som du gör! Hoppas du mår bättre snart. Kram

  SvaraRadera
 6. Det är säkert nerverna! Själv förvandlas jag ju till världens hypokondriker 10 dagar innan ett lopp, sällan är jag så sjuk som då. Men helt klart rätt att lyssna på kroppen, hoppas du vaknar pigg och glad imorgon.

  SvaraRadera
 7. Bra att du lyssnar på kroppen. Better safe then sorry.
  Kramar!

  SvaraRadera
 8. En vecka innan Tjejvasan i år kände jag mig riktigt trött, seg och inte alls i form. Men väl på tävlingsdagen stod jag där och gjorde mitt livs (hittills) lopp. Så jag tror absolut din form kommer vara på topp nästa lördag!

  SvaraRadera
 9. Ta väl hand om dig nu. Vila och njut. Kram

  SvaraRadera
 10. Jag har haft precis samma huvudvärk och kroppen har inte samarbetat så de har knappt blivit någon träning här. Vill så mkt, men bättre att lyssna på kroppen. Jag hoppas att det går över fort och att du är fit for fight snabbt. Sänder massvis med kramar <3 Anna overenskommelsen.blogg.se

  SvaraRadera
 11. Ja ta hand om dig nu, vila och njut

  SvaraRadera
 12. Håller tummarna för att du blir piggare snart och att vi båda är friska och glada om en vecka i Kalmar!

  SvaraRadera
 13. Bra att du vilar, all träning är gjort. Klart det kommer kännas toppen i Kalmar! Vi ses där!

  SvaraRadera