onsdag 14 augusti 2013

Boostas med energi och pepp!


Nu är det overkligt nära! 3 dagar kvar till start IronmanKalmar. Det känns i hela kroppen att det är nära.
 
Man känner efter lite extra hur det känns, laddar, lunchar med bästa sällskapet, äter, vilar overkligt mycket, sover, äter,  taggar och får grym enegiboost från er bloggläsare, jag är lycklig för att på plats kommer jag ha världens bästa hejarklack, det är guld värt! TACK för att ni finns! Kärlek till er!

Vilket support! Jag är överväldigad! Ikväll går bilen mot Småland, äntligen! Jag har hört att Kalmar redan kokar av triathleter som gör sig redo! Bubblande magisk stämning! Jag längtar!

Härliga grymma Sofie har gjort en fin serie om ironmaninspiratörer och idag får jag äran att vara med och inspirera, så roligt, tack! :) Om du vill läsa klicka här . Sofie och jag träffades första gången i Kalmar under min första Ironman (järnman) vi hejade fram varandra, gav pepp och leenden, det gav så mycket energi på vägen! Ser fram emot att träffas i år igen och boosta med energi! :)


11 kommentarer:

 1. Spännande!! *pepp pepp pepp* :-)
  Kram M

  SvaraRadera
 2. Härligt Lina! Det är så kul att följa din utmaning! Jag ska skicka all energi jag har till dig på lördag! // Ninni

  SvaraRadera
 3. Heja dig Lina, hopppas att det går kanon! Stort lycka till!!!

  SvaraRadera
 4. Kan bara föreställa mig vilken härlig stämning det måste vara i Kalmar, hoppas få uppleva den nån gång :-) Du kommer fixa det galant. Heja heja!

  SvaraRadera
 5. Ååhhh hade så gärna velat vara där och heja på er. Du och Angelica kommer att fylla mina tankar på lördag. Lycka till och kör hårt. Ser framemot en postKalmarrapport.

  SvaraRadera
 6. du förtjänar all pepp! och visst är det betydelsefullt, herre min, vad gjorde man utan stödet???

  SvaraRadera
 7. 3 dagar, det är ju ingen ting ju!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Åh jag blir nästan lite pirrig själv ;) hehe

  SvaraRadera
 9. Åh, vad fint! Önskar att jag kunde varit på plats, nästa år kanske :D Känner själv hur pirrigt det är, vilken känsla <3 Kramar ifrån mig

  SvaraRadera
 10. shit shit shit, TRE dagar är ju ingenting!! Samtidigt som du peppar och inspirerar oss med din energi och glädje vill jag också skicka en massa pepp och lycka till, till dej!! Spännande! :)

  SvaraRadera
 11. Ja fyll på med mkt energi, du kommer behöva det..
  Jag bodde i kalmar en gång i tiden, har du tid, så gå till glassbaren: ben&jerrys i stan

  Värt varje krona!

  SvaraRadera